Cep telefonu ile kumanda KİT i

mesutelb

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
28 Eyl 2006
Mesajlar
1,201
Puanları
156
Cep telefonu ile (Turkcell hattı ile) kumanda KİT leri varmış... Normal Telekom hattı ile çalışanlar çok ama bunu bulamadaım . Nerede bulabileceğimi bilen varmı?
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Sayın hocam Bu konu ile ilgili Telemekanik "zelio logic" akıllı rolesi oldukça iyidir. Ekte sadece küçük bir bölümünden alıntı yaptım. Telemekaniğin sitesinden yeterli bilgiyi alabilirsiniz.
Açıkça söylemeliyim bu sistemi bir dalgıç pompayı kablosuz kontrol etmek için kullanmayı düşünüyordum. Konu hakkında yeterli bilgim var sistem için fiyat'a aldım (tek kontak yaklaşık 700 YTL) fakat her bir sinyal için kontor harcamak bana uygun gelmedi ve vazgeçtim.
Benzer uygulamaların Evlere takılan alarm sistemleri ile de yapılabileceğini düşünüyorum. Çok daha ucuz fiyatlı telefon arama özellikli alarm sistemleri var. Ayni zamanda telefon ile alarm susturma veya aktif etme gibi özellikleri olanlar var. (veri iletişimi karşılıklı). Bunların bir çoğu 1 den çok telefon arıyabilyor........
Sonuç olarak telefon uygulamaları uzun sürede harcanacak kontor düşünülünce bence cazibesini yitiriyor. (en azından basit otomasyon sistemleri için)
 

Ekli dosyalar

  • zelio Logic.jpg
    zelio Logic.jpg
    55.4 KB · Görüntüleme: 263
Moderatör tarafında düzenlendi:
Alarm sistemlerindeki telefon arama ünitesi veya telefonla ulaşım için normal Telefon hattı gerekiyor. veya en azından benim bağladıklarım öyle... Telekom hattı ulaşmayan yerler için Sim kart takılıp Arama modülü bulunan bir alet olmalı...
 
kardeş işine yagım ceptelrayacak sana kendi yaptığım ceptel ile kumanda sistemini göndere bilirim kendin geliştirmisini yaparsın istediğin yerden otamatik kumandalı sistemlere müdahale yapabılırsın tel vereyim ara ok 0 533 490 74 18
 
Arkadaşlar sizin yaptığınız bu sistemlerle şebekedeki bir kesiciyi uzaktan açma kapama yapmak mümkün mü?Örneğin bir yer açtım mı bizim ekiplerimiz oraya gidiyor ve sadece kesiciyi kapatıyor bu da zaman kaybı ve de satılamayan enerji olarak para kaybı.Bu mümkünse nasıl yapılır?Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
 
hannibal barca arkadaşımın dediği gibi aynından bende istiyorum.
selam ve saygıyla....
 
benim yaptıgım cep tel ile uzaktan 8 role cıkıs ve 1 gırıs ıstenen numarayı arama özelikli pic ile tasarladığım devre var (araba guvenliği için tasarladım alarm devreye girince istenen numarayı arıyor, araba çalınır ise siz arabanın üstündeki cep telefonunu arayıp arabayı devreden çıkartıyorsunuz. )([email protected])
 
maltepede böyle biryer var.devre tasarımı yapan biryer.reklam yapmak gibi olmasın.ama istediğiniz gibi bi devre olduğunu biliyorum orda.çünkü bende sormuştum.biraz pahalı yalnız.ilgilenen başka arkadaşlarda olursa:nefer elektronik 02164595130...kloay gelsin.umarım işini görür
 
ayrıca işine yarayıp yaramadığını haber verirsende memnun olurum
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,215
Mesajlar
915,872
Kullanıcılar
449,997
Son üye
Ali5534

Yeni konular

Geri
Üst