Cep telefonu için mini bass speaker kılıf?

athenamsx

Üye
Katılım
22 Eki 2018
Mesajlar
110
Puanları
1
Kullandığım cep telefonunun sesinden memnun değilim ve bunu geliştirmek istiyorum. Bunun için aklımda bir fikir var ama daha farklı şekillerde fikir ve görüşlerinizi bekliyor olacağım.

Bir cep telefonu kılıfı düşünün biraz kalınca olabilir telefonda incelik meraklısı değilim zaten, bu kılıfa dahili olarak monteli bir adet mini veya mikro boyutta bass hoparlörü, minicik bir 4 ohm amfi bulunacak ve hoparlör gücü 1, 1.5 veya 2 watt maksimum olacak. Bu amfinin beslemesi de ya harici bir 100-150mAh li-po batarya ya da telefonun kendi bataryası olacak. Telefon kılıfına sığmaz ise telefon bataryasından beslenecek mecbur. Böyle bir ürüne internette hazır olarak denk gelmedim şahsen, var ama Motorolanın bir modeline özel bir ekipman. Apple için özel olan da var ama LG için veya universal bir ürün mevcut değil.

Şöyle bir kurulum düşündüm acaba nasıl olur;

Adsız.png

Daha farklı daha yenilikçi bir fikri olan varsa yazabilirse sevinirim.
Not 1: Bass dediğim de öyle araba ses sistemi gibi çift bobinli 1500Watt hoparlör değil tabii ki. Sadece yeni nesil akıllı telefonların "Loudspeaker" dedikleri hoparlörlerinden alınan verim neyse o. Hani şu telefonun alt kısmında küçük delikler olur bilen vardır.

Not 2: Telefonun kendi hoparlörünü söküp direkt o yeni nesil hoparlörü yerleştirsem güç ve ohm değerlerini tutturma şansım az diye düşünüyorum beklediğim verimi alamayabilirim yani.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Düzenleme: eklemeyi unutmuşum, sesi aux çıkışını kullanarak alacağım ve kılıfa yapışık halde olacak aux jak'ı fotoğraftaki gibi.

Adsız2.png
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,875
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst