buton lamba grubu

chanates

Üye
Katılım
27 Nis 2009
Mesajlar
4
Puanları
1
herkese merhaba. Bir demo set için ufak buton ve lamba grubuna ihtiyacım var. Ekteki resimleri örnek olması açısından ekledim buton ve lambaların çapı 15 mm den büyük olursa yer konusunda sıkıntı yaşayabilirim. O sebepten dolayı standart panolarda kullandıklarımız ihtiyacımı görmüyor. Ekteki resimde aşağı doğru 8 tane ışıklı buton ve yanlarında lambalar var. Bunun gibi bir ürünü hazır bulabilir miyim veya bu tarz buton ve lambayı tekli şekilde nereden bulabilirim. Resimdekilerin aynısı da olabilir. Yardım ederseniz sevinirim.
images.jpg
hqdefault.jpg
 
Ledli butonlar var, kendin de yapabilirsin, çalışma gerilimi belirtmemişsin direnci diyodu düzgün taktın mı 220vac göstergesi bile olur.
Button-Pad-4X4-LED-Compatible.jpg
 
Cevabınız için teşekkür ederim. Çalışma gerilimi 24 VDC. Önerdiğiniz ürünü netten araştırdım İşimi rahatlıkla görebilecek bir ürün ama TR sitelerde bulamadım hepsi yurt dışı. Başka önerisi olan yada Bülent Bey in önerdiği ürünü yurt içinden bulabileceğim site önerisi olan var mı acaba?

edit: Bülent Bey in önerdiği ürünü detaylı inceleyince push buton olduğunu fark ettim. yukarıda belirtmeyi unutmuşum bana kalıcı buton lazımdı arkadaşlar.
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,316
Mesajlar
916,652
Kullanıcılar
450,150
Son üye
Sqnax

Yeni konular

Geri
Üst