Bu alarm sistemini önerirmisiniz?

Katılım
23 Nis 2013
Mesajlar
13
Puanları
1
Yaş
45
CROW – RUNNER 8/16 COMPACT SET

RUNNER 8/16 COMPACT SET (Comp.Panel+2 Pır+Rmt) Alarm Sistemleri - Crow Runner Kablosuz Compact Alarm Panelleri Elektromaks Alarm ve Kamera Sistemleri

Evime bu seti dusunuyorum. Hem kablolu hem kablosuz kullanılabiliyor. Bir kaç manyetik kontakda ilave etmeyi düşünüyorum. Bu kablosuz sistemin jammer la falan guvenlik zaafı olurmu acaba?
 
Sinyal bastırma ozelligi mevcuttur en iyi özelligi 868 mhz tir ben bir cok fabrikaya yangın sistemi olarakta kurdum montaj düzgün olduktan sonra kesinlikle üzmez.sadece sunu belirteyim stoklara serenty diye yeni versiyonu girdi cok daha özellikli aynı fiyat muhakkak birde ona bak derim saygılar.

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
Arkadaşlar kablosuz alarm sistemleri rf frekans ileçalışır bundan dolayı jammer ile (868 MHZ olsa dahi) bütün kablosuz alarm sistemleri bloke edilebilir. Burada dikkat edilmesi gereken panel ile dedektörler arası iletişim sistemi çift taraflı olmalıdır. Jammer, dedektörlerin panel ile haberleşmesini bloke etse dahi panel sabotaj alarmı vermelidir. Bence crow yerine paradox yada jablotron marka sistem kullanmanız daha iyi olur.
 
30 $ lık 3 ay önce alınan pili akmış olan sirenine ücret cıkaran bilgi firmasının jablatronu herhangi bir problemde kullanıcıyı nederece mutlu eder bilemem.crow babamın malı degil lakin geriye dönük hizmettede gayet başarılı buluyorum tşkler.

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,195
Mesajlar
915,744
Kullanıcılar
449,970
Son üye
Liliane

Yeni konular

Geri
Üst