Bilgisayar hangi konfigürasyon?

Sayın punke almayı düşündüğünüz bilgisayarın ekran kartı olan AMD Radeon HD 7660G ekran kartı ile Call Of Duty tarzı oyunları rahat bir şekilde oynayabilirsiniz. Ekran kartına daha fazla ihtiyaç duyan oyunları da düşük görüntü çözünürlüğünde akıcı bir fps oranı ile oynamanız mümkündür.
 
Hp mi? şakamı bu , kışın evinin ısınmasına yardımcı olsun istiyorsan düşünme al ::)..
 
gercektende bilgisayar güzel ama hp lere has bi özellik olsa gerek en az bir 2000 w ufo kadar sicaklık veriyor.
notebook_uyarilari1.jpg
 
Ekran kartı için performans seviyesi 5'te 5 değil,yalnızca 5'te 3.5 verilmiş.Bu performansı oyunlarda gözeterek,bazı oyunları minimum ayar seviyelerinde oynamayı göze alarak satın alınabilir.İşlemci de yine 4 çekirdekli,intel i5, i7'nin oyunlardaki performansı kadar olmasa da genel kullanım için iyi olarak ele alınıp kabul edilebilir.Ram,usb sayısı ve diğer özellikleri de ideal sayılabilir.Batarya süresinin yeterli ve ses çıkış kalitesinin de çok iyi olduğu yorumu yapılmış.Call of duty seviyesi oyunlar oynanabilir.Çok mükemmel bir şey istemediğiniz taktirde satın da alabilirsiniz,tercih sizindir.Yerinizde olsam,led lcd'li ekranlıları az enerji harcayıp da pil süresinin uzun olabilmesi açısından tercih ederdim,bu dizüstü HD(Yüksek çözünürlüklü) ve yalnızca lcd ekranlı gibi görünüyor.Kolay gelsin.

AMD Radeon HD 7660G Review - Performance
 
Son düzenleme:
HP den alacağın tek şey yazıcı olsun. :)
 
hp yi kötülemek yerine iyi fikirler versek :)

hp de fena değil ama fiyat/performansa göre en uygun makineyi düşünmek gerekir. piyasa öyle efektif ki, kampanyaları ii takip etmek gerekiyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,296
Mesajlar
916,519
Kullanıcılar
450,128
Son üye
Kairos Hacker

Yeni konular

Geri
Üst