Beko 3505 marka bulaşık makınesı enerji sorunu

bigdede

Üye
Katılım
13 Mar 2013
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
43
Merhabalar beko 3505 marka bulaşık makınesı kullanmaktayız. makine kapağı açıkken çalışır durumda ışığı yanıyor kapağını kapattığımızda ışığı sönüyor ve çalışmıyor ne gibi bir arızası olabilir.
Not: makine çalışırken kendi kendine elektirik kesildi. başka prizdede denedim ancak sonuç değişmedi yukarıda anlattığım gibi durum yaşanmakta.
 
hocam merhaba cevapa için teşekkürler ancak kapak kiliti var onu elimle maunel şekilde kapattıgım zamanda enerji kesilmesi oluyor Kapı Emniyet Anahtarı var ondan kaynaklandığını düşünüyorum sizde doğru bir tespitmi. çünkü kapak tamamen açıkkende Kapı Emniyet Anahtarı manuel şekilde kapattıgımdada enerji kesilmesi yapıyor.
 
Evet olabilir, arizayi bulmuşsun.
sorunu çözdüm hocam cevaplar için teşekkür ederim ancak sorun Kapı switch den olmadığını sorunun elektrik prizinden gelen fazın kablosunu zamanla çürüdüğünden kabloları kopmuş. aşağıdaki resimdede paylaştımiyi günler.
WhatsApp Image 2020-05-28 at 19.30.44.jpeg
 
sorunu çözdüm hocam cevaplar için teşekkür ederim ancak sorun Kapı switch den olmadığını sorunun elektrik prizinden gelen fazın kablosunu zamanla çürüdüğünden kabloları kopmuş. aşağıdaki resimdede paylaştımiyi günler.Ekli dosyayı görüntüle 65140
tebrikler.
Dikkat fotoda tüm kablo papuçlarını ve kablo bağlantılarını elden geçiriniz. Pabuçları ve kabloların çıplak yerlerini sağlam bir şekilde yalıtımını yapınız.Oranın suyla bir şekilde teması olmuş !!
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,251
Kullanıcılar
449,840
Son üye
111340

Yeni konular

Geri
Üst