Audio görüntüsüz diafonu çalıştıramadım

tungakhan

Üye
Katılım
1 Kas 2023
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
36
İyi günler,

Eski diafonumun iletişim kısmı bozulduğundan internetten alıp değiştirdim.Eskisinin renkleri yenisiyle yazıldığı gibi tam uyum göstermedi.Kırmızı yerine kahverengi,iki beyaz yerine iki sarı var gibi.Defalarca denedim olmadı bir de sizden yardım isteyim dedim,hata yaptığım kısmı bir türlü bulamadım.Fotolarda sarı kablolardan birini çıkartmışken çektim normalde onu da bağlamıştım ama bir şey değişmedi.Doğru bağlama şeklini söylerseniz çok yardımcı olursunuz şimdiden teşekkürler.

İlk fotoğraftaki eski sistemim,kırmızı yerine kahverengi bağlı olduğu için yenisinde o şekilde yaptım.Otomatiğe bağlı olanları ne7/8-8/10 denedim olmadı.

1698825355294.jpg
1698824768122.jpg


Sadece yeşil ışık yanıyor,hoparlörden ses gelmiyor.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
..kapı otomatiği çalışıyor mu? önceki ne marka?
 
..marka farklı olunca uyumsuzluk olur.Eskisinde kapı otomatiği butonunun(şubenin üzerindeki buton) uçları kaç numaralara bağlı ve o numaralara hangi renk kablo bağlı idiyse onu yeni şubenin 7-8 nolarına bağlarsan hiç olmazsa kapı otomatiği şimdilik çalışır.Komple çalışabilir belki .bunların temelde devreleri aynıdır.
..eskisi tek zil sesli mi?
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,727
Kullanıcılar
449,963
Son üye
farukeem31

Yeni konular

Geri
Üst