atv71

Delgado37

Üye
Katılım
27 Ara 2008
Mesajlar
110
Puanları
1
Altivar 71 3 çıkış faz kaybı hatası neden verir,resetlenebilir mi?
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
hocam bunun resetlenmesi kapatıp açmaktır .bazı ölümcül hatalar resetlenemiyor.
 
Arkadaşın dediği gibi resetleme başka olmazkapatıp açmalısın. İnvertörle motor arasında başka bir komanda elemanı varmı kontaktör veya otomat gibi. veya motor sağlammı?
 
cihaza motor bağlımı, cihaza motor bağlı değilken start vermeye çalışırsan bu hatayı verebilir. bunu da paramatrelerden kapatabilirsin.
 
asansör motor sürücüsü.asansörün girişinde sick lazer tarayıcı var çalışan kişi tarayıcıya girdiğinde asansör çalışma konumundaysa sürücü hataya geçiyor.sürücü beslemesi on off yapılarak resetliyorum.kronik bir arıza olduğu için çözüm bulmam gerekiyor.opf parametresinden sürücünün bu özelligini kapatabilirim ama asansörün çalışmasını etkiler mi?bu sistem güvenlik için yapılmış.
------------------
sürücü çıkışında kontaktör var
 
Son düzenleme:
OPL parametresini NO yaparak çıkış faz kaybı hatasını önlemiş olursun .
 

Forum istatistikleri

Konular
128,292
Mesajlar
916,495
Kullanıcılar
450,124
Son üye
Ekolll

Yeni konular

Geri
Üst