ariston sıkmada su alıyor!!!

Allah iyiliğinizi versin, bu cevapla beni çok güldürdünüz. Teknolojiye ne kadar aşina olduğumuzu ispatladınız bir anlamda.

Ayrıca çözümü bilmeme rağmen kollektör revizyonu hakkındaki yaklaşımınızı tebrik ediyorum. Keşke her uzman, bilgiyi paylaşmaya bu kadar istekli olsa.

İşiniz rast gitsin, kolay gelsin.

sizi güldüre bildimse ne mutlu . temenniniz her kez için gecerli cünkü insanlar yaşlandıkca bilginin kendi ile birlikte cöp oldugunu daha kolay hissedebiliyor bir konuda krıtik nokta ögrenen o işin uzmanı ilan ediyor kendini.tabiiki onu devlet sırrı gibi saklıyor biri daha ögrenirse ya kaşısına ya arka sokkaka dükkan acar korkusu oluşuyor . 35 yıllık egitici ustayım 311 kişi yetiştirip türkiyenin degişik noktalarına gönderdim halen yurt dışında da olanlar var karşımdaki dükkanda da ben bildigimi hepsi ile paylaştım ama önlar paylaşmak için öncelikle karınlarını doyurmak zorundalar türkiyede su kural gecerli aç ayı oynamaz. hoşçakalın
 
beyinci ali ustama selamlar ayvacık çanakkale NIKE F...
ABİ benim çamaşır makinenin beyni sanırım yeniden arızalandı.7 ila 10 civarında normal çalışıyor.sonra su boşaltmayı yeniden yapmıyor.program 3 ile başlıyor.arada su boşaltması yapması gerekirken boşaltmıyor.dolayısıyla prog sonunda son boşaltmayı yapmıyor.bu şekilde beyin tamiri yaptırdığımdan beri her boşaltma yapmadığında tahliye hortumu ile suyu boşaltıyorum.sonra yine 7-12 (tahmini sayı) normal çalışıyor.tahliye motoruna harici voltaj veriyorum(makineden söktükten sonra) iyi çalışıyor.seni telefonundan arayacağım.internetten tel.nunu buldum.tekrar selamlar....kolay gelsin (necibin arkadaşı)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,127
Mesajlar
915,257
Kullanıcılar
449,843
Son üye
hvncrblt

Yeni konular

Geri
Üst