arçelik klima

nakavt

Üye
Katılım
11 Eyl 2008
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar iyi akşamlar,arçelik 19000 btu neo plazma iç ünitenin dış üniteye bağlanan kablo renklerini söyleyecek varmı.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
arçelik yetkili servis teknisyeniyim selam kardeş arçelikte diğer klımalardan farklı olarak iç ünite terminalında bağlı olan 5 kablo renkleri karşılıklı olarak bağlanır mesela kahve mavi sarıyeşil siyah kırmızı(gri) şeklinde dedir eğer kullandığınız kablo arçelik aş tarafından montajında kullanılmış kablo ise istersen bana mail at yardımcı olurum *************@hotmail.com
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
slm iç ve dış ünitede 1 2 3 4 5şeklinde dir ilk önce iç ünütedekini takın ve bi kağıda not alı 1 mavi 2siyah şeklinde ben size örnek verdim bu şekilde takılırsa bağlantıları yaparsınız sanırım rakamlara takılan renkler aynı olması kaydıylla size kolay gelsin
 
bilader kafana göre bagla renk menk önemli degil sadece iç üniteye hangi renkleri baglandıysan dış üniteyede aynısını bagla oke .! memleket meselesi oldu :) bu kadar kolay.!
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,851
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst