antalyada kompanzasyon cezasına giren yerler

Katılım
13 Ocak 2009
Mesajlar
45
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar ben antalyada yasıyorum ve antalyada kompanzasyon cezası olan yerlerle ilgili birkaç çalışma yapmak istiyorum.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
entes role tavsiye ederim 12cs üç akım trafolu olanı yanii
 
nasılbir çalışma yapmak istiyorsun açarsan iyi olacak
 
birlikte oturup kullandigimiz roleleri'karsilastigimiz arizalardaki yaptigimiz hamleleri gibi durumlari oturup konusmak fikir alisverisinde bulunmak istiyorum.
 
arkadaslar ben zaten kullandigim 3-4 cesit role var.Ben birebir konusmak icin arkadaslar icin bu konuyu actim.
 
Ne tür sorunlarla karşılaşıyorsunuz? Endüktif mi, kapasitifmi cezalar? Yükler dengelimi dengesizmi? Hızlı değişenmi vs. biraz açarsanız yardımcı olabiliriz ..
 
Ölüm hariç, herşeyin çözümü vardır. "Dinamik" arkadaşımızın dediği gibi problemi çözmek adına soruna açıklık getirirseniz çözüm yolunda rehberlik edebiliriz.
 
sayın cihan bey size bu işte en iyilerden ve antalyada ikamet eden birinin bilgilerini verebilirim kendisi sayılı elektrik mühendislerindendir.ilgilenirseniz özelden mj atın
 
ben alanya da ikamet ediyorum ker turlu kompanzasyon sorununda arayabilirsin sana tercihim entes süper tel o 532 715 24 99 ayrıca alanyada 17 adet taktım süper
 

Forum istatistikleri

Konular
128,272
Mesajlar
916,369
Kullanıcılar
450,098
Son üye
akaremir31

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst