fuatatakan
Üye
Evdeki sigortalarda sıkıntı yok ama apartmanın girişindeki sigorta atmış. Hiçbir şekilde sigortayı açamıyorum. Nedeni ne olabilir
Kısa devre vardır yada sigorta arizalanmistir.Evdeki sigortaların tamamını indirip aşağıdan sigortayı kaldırmayı denedik ama yine olmadı.. taş kesilmiş sanki sigorta.. dediğiniz gibi elektrikçi bakacak, bizi aşar bu konu.. teşekkür ederim yardımlarınız için
onlarca nedeni olabilir bu işlerden anlamıyorsanız elektrikçi çağırınız. benim evde elektrik gitti, önce şebeke kesintisi dedim sonra arızayı aradım "elektrikçi çağır" dediler, gittim sigortayı değiştirdim olayı çözdüm. ve AC den nefret ederim.
estağfurullah sayın @zeybek ustam, ben kötülemiyorum ki. işin ne kadar dikkatli yapılması gerektiğini, yapan kişilerin ne kadar tehlikeli şeylerle uğraştığını ve bu işlerin çocuk oyuncağı olmadığını belirtiyorum. aynı zamanda ben sevmiyorum, ama o beni çok seviyor ve her fırsatta çarpıyor.Babaaa, bu kadar AC y, kötüleme yaa, biz yıllarca Ac ile çalşıp para kazandık, ekmek yedik. Hoş, sende Dc ile çalıştın,,