AM26C31 ENTEGRESİ HAKKINDA

değerli ustalar merhaba
AM26C31 entegresi çıkış voltajı max 7 volt bunun 24 volt olanından lazım bana ancak bulamadım bi türlü bilgisi olan paylaşırsa minnettar olurum. kolay gelsin

değerli ustalar merhaba
AM26C31 entegresi çıkış voltajı max 7 volt bunun 24 volt olanından lazım bana ancak bulamadım bi türlü bilgisi olan paylaşırsa minnettar olurum. kolay gelsin
24 Volt lojik seviye bir sinyal değil . Bulamamanız bence onla alakalı . Nasıl bir şey tasarlıyorsanız araya 5 volt röle kullansanız olmuyor mu ?

aslında tasarlamıyorum incremencal encoderin içerisinde olan bir entegre orjinalinde 24 vdc var ancak kodunu okuyamadık yerine bunu taktık çalışıyor ama bize 24 v dc çıkış lazım

Çıkışı 24volt a yükseltseniz?

Kart üzerindeki besleme ayaklarında kaç volt var?

onu denedik ama olmadı lm339 ile yaptık ancak bu defada 26c 31 2 dakka içinde yandı

o zamn biraz değişiklik olacak devrede encoder içerisiine optoyu sığdırabirimiyiz deneyelim

o zamn biraz değişiklik olacak devrede encoder içerisiine optoyu sığdırabirimiyiz deneyelim
Aslında detaylı anlatırsanız daha kolay çözüm bulunur.
1. Enkoder, motor için kullanılıyorsa motorun devir sayısı ve 1 turda enkoder puls sayısı. Bu bilgiler opto hızı için gereklidir.
2. Motordan sisteminize kaç kablo geliyor. Eğer diferansiyel çıkış için 8-10 arası kablo geliyorsa o zaman 24V adaptasyonu cihaza/PLC ye yakın monte edilebilir.
3 LM339 ile de olur, bağlantıyı nasıl yaptınız?

Forum istatistikleri

Konular
131,029
Kullanıcılar
454,705
Son üye
demirprofil

Yeni konular

Geri