Alarm Sistemleri ve Sorunları

forumda üst konularda var arkadasım bulamazsan gene ulas bana
 
Selamlar dostum 2. El paradox spectra 1728 ünite 1686 tuş takımı ve vdf 685 (476+) sensörler aldım. Fakat bunların bağlantı ve programlaması ile ilgili bilgiye ihtiyacım var. Eski şifreyide bilmiyorum. Alacağa karşılık aldık bunu ne yapacağız bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
dostum çok teşekkür ederim ellerine emeğine sağlık. bu tuş takımının kullanımıyla ilgili çok faydalı olacak
birde montajla ilgili bilgi verirsen çok daha mutlu olacağım. teknik olarak bilgim var fakat yanlış bişi yapmak istemiyorum.
daha önce iş yerime türkguard alarm sistemini kendim kurdum sorunsuz çalışyor ama. bu paradoxun montajı hususunda çakincelerim var. yerdımlarınızla uamrım sorunsuzca bunuda halledeceğim.
 
bağlantı yı yap arkadasım o zamana kadar ben sana kurulum kılavuzunu da atarım kolay gelsin
 
usta bende paradox 728 kartı bununla alarım sistemi kuracam bütün ürünler mevcut siren sensür bana bunun bağlantı şeması lazım yardımcı labilirmisin
 
slm abi senden bı rıcam var benım güvenlikte staj yapıom ama bıldıgın gıbı staj defterını doldurmam lazım ama gıttıgım şirkette güvenlik fazla alakası yok...

elınde varsa eskı projelerden yangın projesı
soygun projesı
bıde kapalı kamera montajı
keşifleri

varsa cok sevıırım :D

şimdiden cok tessekkur ederim.....
 
4-8 kablosuz crow paneli nasıl resetliyebilirim bana bu konuda yardımcı olabilirimisin ustam ne yaptıysam olmadı şifrelerini çözemedim ne yapabilirim bana bu konudayardım olursan minnettar kalıcam şimdiden teşekkür ederim ..
 
hocam kolay gelsin crow marka paneller hakkında yardımcı olabilirimsiin acaba
 
Arkadaşlar merhaba ben 15 yıldır güvenlik sektöründeyim ve paradox dsc bosch general electric ve pima ve electronics line alarmlar ile ilgili sorularınıza memnuniyetle cevap veririm paylaşmak güzeldir!!!
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,182
Mesajlar
915,681
Kullanıcılar
449,952
Son üye
alihan özkan

Yeni konular

Geri
Üst