Alarm Sistemini Alayım mı?

Alarm Sistemini Alayım mı?

  • Fiyat değerlendirmeniz olumlu / uygun

    Oy: 0 0.0%
  • Kalite olumlu

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    5

ardatugrul

Üye
Katılım
19 Kas 2009
Mesajlar
147
Puanları
1
Merhaba Arkadaşlar,

Son üç ayda 2 kez evime hırsız girdi. Yeni satın aldığım evde borç harç diz boyu iken birde alarm sistemi kurmak şu zor zamanda şart oldu gibime geliyor.
Wisetech WS244 Keypad li Alarm Paneli, telefon ihbarlı, 1 kablosuz pır, 1 kablosuz kapı kontağı, flaşörlü akülü harici siren ve 2 adet kumanda dahil olmak üzere setin satış fiyatı 250TL dir.
Bu setten satın almayı düşünüyorum, tabiki ilave pır ve kontak bağlayacağım. 2 şer adet daha oplam 3 pır, 3 kontak. Gönül paradox almaktan yana tabii ama malumunuz fiyat. Bu seti kendim kurabilirmiyim? Çok kötü bir markamıdır. Ne gibi olumsuzlukları olur? Bursa da oturuyorum. Daha başka önerileriniz olurmu?
 
Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum, cihazı bilen varmı?
 
Cihaz olarak bilgim yok fakat ben lifesos marka olanını kurdum kablosuz olarak sorun yasamadım.yaklasık 6 ay oldu.Yanlız birkac kere yalnıs alarm verdiği oldu.Arkadaşın dediği gibi kablolu tercih etmeni bende öneririm . Paradox SP - 4000 bircok kez onlarda da problem yasamadım.Onunda komple sistemi 350-400 lira civarında sanırım.
 
paradox set fiyatı hakkında bilgisi olan arkadaş varmıdır?
 
paneli 2 yıldır kullanan müşterilerim var sorun yaşamadım ancak imkanın varsa aynı panel kabloluda çalışmakta kablolu kullanmanı tavsiya ederim.
 
evet bahsettiğim paneli kablolu kullanacağım. Pır ve kontaklarda tavsiye ettiğiniz marka varmıdır?
 
kablosouz da kuarabilirsin ama garantili olsun diye birde kablolu pır takmanı tavsiye ederim pillerin bitmesi durumunda saglıklı olur
 
paradox iyidir bende yakın zamanda kurdum sp4000 panel işini görür pır olarak eğer evde hayvan yoksa dg55, al harici siren
kdt ps-128h alırsın kablolu kurarsın kafan rahat olur , yanlış alarm vermede olmaz kolay kolay.
 
arkadaşım çok geçmiş olsun benim önerim mobese alarm sistemidir. 7/24 çağrı merkezi hizmeti süper hiç boş bırakmıyorlar. ben evime taktırdım. 10 numara temiz çalışıp gitti elemanlar. fiyatıda 240 dolar
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,724
Kullanıcılar
449,960
Son üye
katzeimar

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst