Alarm sistemi kurulumunda yardıma ihtiyacım var..

admins

Üye
Katılım
8 Tem 2009
Mesajlar
45
Puanları
1
Merhaba arkadaşlar,değerli dostlar daha öncede kurulumunu gerçekleştirdiğim bir sistemin farklı bir modelini kurmak üzereyim.Kurulum esnasında yaşadığım bazı sıkıntılar var bunların giderilmesinde bana yardımcı olacak arkadaşlara minnettar kalırım..

Kullanmış olduğum dış siren: teknim AS730 B yaşadığım sıkıntılar kullanmış olduğum panelle bir tütlü kalibrasyonu gerçekleştiremedim. Sirenin altındaki sabotaj siwitch anahtarı daha önce kullandığım dış sirende direk dış sireni ve flash'ı devreye girmesini sağlıyordu.Bu sirende onu ayarlayamadım(kontak görevi görüyor siwitch) Birde siren esnasında flash bağlantısını gerçekleştiremedim.

Kullanmış olduğum panel: caddx nx-8 aux çıkışlarını programlayamadım sistem kurulu değilken bile çıkışlarda enerji var.Ben bunu alarm halinde enerjilenmesini istiyorum.Bu çıkışıda belki sirenin flash bağlantısı için kullanırım diye düşündüm.
 
zannediyorumki arkadaşlarımız,dostlarımız tatilden dönmedi..bu süre zarfındada kimseden yanıtta alamadık konumuz ile ilgili..Siren ile ilgili çok şükür sorunumu çözdüm,aux çıkışını farklı bir şekilde kullandım.Şimdi öğrenmek istediğm bir kaç husus var onların araştırması içeriisindeyim..
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,856
Kullanıcılar
449,992
Son üye
plaxo

Yeni konular

Geri
Üst