Akıllı ev için intera mı audio mu?

Katılım
25 Ağu 2023
Mesajlar
7
Puanları
1
Bir ev satın aldım baştan aşşağıya tadilat yapıcam intera biliyorum biraz daha iyi bir sistem Knx kullanıyo sonuçta ama 10.000 Euro fiyat teklifi sundular audio da ise 30.000 Tl sizce intera ya o kadar para bayılmaya gerek varmı?
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Bütçeniz kaldırıyorsa ürünleri biraz pahalı olsada KNX ve proje bazlı olduğundan dolayı biraz maliyetli ancak KNX i bir fabrika otomasyonu olarak düşünün, arkasında binlerce büyük firmanın olduğu ve yapılabileceklerin sınırı sizin isteğiniz ve bütçeniz ile tasarlıyanın hayal gücü ile alakalı şunuda unutmayın bugün ve ileride yeni KNX ürünleri çıktımı hatta ekleyebilir ve devam edebilirsin ama audio akıllı ev sistemlerini yapmadım bilemeyeceğim.
Not:başka yerlerden fiyat alsanda yaklaşık aynı hatta daha fazla fiyatlar olacak çünkü ürünler pahalı.
 
Bir ev satın aldım baştan aşşağıya tadilat yapıcam intera biliyorum biraz daha iyi bir sistem knx kullanıyo sonuçta ama 10.000 Euro fiyat teklifi sundular audio da ise 30.000 Tl sizce intera ya o kadar para bayılmaya gerek varmı?
Bu işlerde kurulum,garanti,servis,gelecek Bakım,güvence incelenmeli.Bana sorarsan kamera sistemi yeter,ne gerek var o kadar paraya,herşey göz önünde!
 

Forum istatistikleri

Konular
128,210
Mesajlar
915,836
Kullanıcılar
449,989
Son üye
veyselknkc

Yeni konular

Geri
Üst