Acil Stop Butonu

Her TMŞ nin illaki bir açtırma bobini illaki vardır oda genelde şönt açtırma bobini olur ( SİEMENS TMŞ lerde ön kapak sökülüp kolayca görülebilir ) ama isteğe bağlı olarak bu sökülüp yerine düşük gerilim rölesi bağlanılabiliyor ;böylece TMŞ hem elektrik kesintisi durumunda hemde arıza durumunda açma yapabiliyor ki elektriğin geldiği anda sisteme kontrollü olarak yol verilmesi gereken sistemler için faydalı bir durum . Kendimde böyle bir TMŞ nin şönt trip bobinini söküp yerine düşük gerilim rölesi bağladım ; ayrıca TMŞ lerin çoğuna yardımcı kontak ilavesi de yapılıyor ikaz devreleri için ........( İki ay önce açılmış bir mevzuymuş yeni farkettim ; forumda görüntü kirliliği yapdığım içim forum sakinlerinden özür diliyorum )
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Çok doğru Yardımcı kontaktör kullanarak yapmalısınız..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…