Acil Stop Butonu

dostum çok yararlı bir bilgi vermişsin çok teşekkürler.
benimde müsadenle bir sorum olacak. bu açtırma bobini tmş nin içerisinde mi oluyor yoksa ayrı bir parçamı yani tmş mi sipariş verirken açtırma bobinli tmş diyemi sipariş vereceğim. yoksa normal tmş siparişi verip ayrı bir açtırma bobinimi almam gerekiyor. açtırma bobini aynı zamanda troid akım trafosumu bilgi verirsen sevinirim saygılarımla.
Her TMŞ nin illaki bir açtırma bobini illaki vardır oda genelde şönt açtırma bobini olur ( SİEMENS TMŞ lerde ön kapak sökülüp kolayca görülebilir ) ama isteğe bağlı olarak bu sökülüp yerine düşük gerilim rölesi bağlanılabiliyor ;böylece TMŞ hem elektrik kesintisi durumunda hemde arıza durumunda açma yapabiliyor ki elektriğin geldiği anda sisteme kontrollü olarak yol verilmesi gereken sistemler için faydalı bir durum . Kendimde böyle bir TMŞ nin şönt trip bobinini söküp yerine düşük gerilim rölesi bağladım ; ayrıca TMŞ lerin çoğuna yardımcı kontak ilavesi de yapılıyor ikaz devreleri için ........( İki ay önce açılmış bir mevzuymuş yeni farkettim ; forumda görüntü kirliliği yapdığım içim forum sakinlerinden özür diliyorum :) )
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Çok doğru Yardımcı kontaktör kullanarak yapmalısınız..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,164
Mesajlar
915,596
Kullanıcılar
449,928
Son üye
welat karzan

Yeni konular

Geri
Üst