Ac0 ve ac24

Katılım
22 Tem 2020
Mesajlar
9
Puanları
1
Yaş
29
MERHABA HERKESE BİR KART TASARLAMAM GEREKİYOR
AC0 İLE AC24 BİRLEŞTİĞİ ANDA CEKEN BIR ROLENİN OLDUGU BİR DEVRE KURMAYA CALISIYORUM
 
benim gibi ağır işitenler için bağırarak soruyorsan, ben bilmiyorum. önce nezaket kurallarını öğren. konuşursan herkes dinler, bağırırsan herkes kulaklarını tıkar.
MERHABA HERKESE BİR KART TASARLAMAM GEREKİYOR
AC0 İLE AC24 BİRLEŞTİĞİ ANDA CEKEN BIR ROLENİN OLDUGU BİR DEVRE KURMAYA CALISIYORUM
 
ÜSTADIM BÜYÜK HARFLE YAZDIĞIM ZAMAN BAĞIRMIŞ MI OLDUM
aynen öyle, internette genel yazım kuralıdır; büyük harf yazmak bağırmak (hakaret) anlamına gelir. ve hala bağırıyorsun. dua et hem kulaklarım ağır işitiyor, hem de gözlüksüz göremiyorum. birazcık nezaket sana zarar vermez. ha bu arada ben emekli olduktan sonra sanayide yetişmiş bir tamirciyim.
 
Biraz nezaket bana zarar vermez doğrusunuz kulaklarınız ağır işitiyormuş gözlüksüz göremiyorsunuz ikisi de yaş itibariyle olabilecek şeyler ama en kısa zamanda şifa bulursunuz inşallah keşke böyle kocaman kocaman pencereleri olan bir salondan baksaydınız hayata küçücük ve buğulu bir pencereden bakmayın hayata ve insanlara küçücük pencereler nerelerde olur bilirsiniz bence oradan derhal çıkın hayat sizin bulunduğunuz yer kadar küçük değil bir insanın günde maksimum 30 dk durduğu ve hemen çıkmak istediği bir yerde bir ömür tüketmeyin derim ayrıca bırakın insanlar size nasıl hitap etmek isterlerse öyle hitap etsinler ama siz başka bir konuya önem verin size hitap için kullanmak istedikleri kelimeye o kişinin terbiyesi müsade edecek mi etmeyecek mi diğer türlü hoca öğretmen usta yada üstad bu ünvanlar insanların terbiyesine zeval vermez buraya sizin için bir film bırakıyorum baktım ki insanlara bilgi verme ve yardım etme işinden sonra terbiye vermeye de vaktiniz kalıyor.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
sorunuzu daha anlaşılır şekilde sorun.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,396
Mesajlar
917,235
Kullanıcılar
450,282
Son üye
emrekrtd11

Yeni konular

Geri
Üst