75 x 100 cm Cnc Projesi

elinize sağlık süper olmuş
 
Gerçekten hoş olur dimi sedef. Gitar sapı galiba bu dimi

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Çok teşekkürler arkadaşlar, desenin içini akrilik reçine ile doldurduk. Gitarın sahibi ile aldığımız ortak bir karar oldu bu. Reçine içine biraz siyah, biraz da mor-yeşil pigment atıp ”gölge” efekti elde etmek vardı fikir olarak. Zira şekil olarak ”tree of life” değil, onun arkası oyuldu. Genelde bu tarz işlerde deseni oyarlar, biz tam tersini yaptık bu sefer.

Son hali bu şekilde, 3-4 gün daha kurumasını (kuruma da denmez aslında, kürlenme diyeyim) bekleyip işlemlere devam edeceğim.
WhatsApp Image 2016-11-28 at 16.40.35.jpeg
 
Ahşap cinsini söylersen herkes için örnek olur. güzel olmuş.
 
Ağacın cinsi ”pelesenk”, her kerestecide bulunmayabiliyor zira metreküp bazında oldukça fiyatlı ağaçlardan kendisi.

Yağlı bir ağaç, dolayısıyla zımpara yaparken vs. çok çabuk tıkanıyor. Enstruman bazlı düşününce şahsi tercihim az yağlı ve sert, sıkı gözenekli olanından yana. Tonu etkileyip etkilemediği konusunda tartışmalar her yerde devam etse de, yapılan enstrumanın tınısını etkiliyor bu mevzular, tecrübe ile sabit. :)
 
çok güzel çook.. bize makinanın fotoğraflarını tekrar atar mısn? rica etsem? :) kataloğa koyuyorum hepsini :)

buarada, katalog derken yanlış anlaşılmasın ticari bi amaç yok, bir nevi tecrübe arşivi. bu sayede, yardımı dokunabilecek kontrol kalemi serisi oluşturabilirim :)
 
pelesenk ağacıyla bir defa karşılaştım. Bence bükme vs yapılan işler için ideal.
 
Bilemedim folyo, şablon ve sprey boya ile yapılmış gibi hava, görüntü yarattı bende bu ikiliye başka nasıl alternatifler olabilir?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst