55kw lık asenkron motor çalıştırmak

derinu

Üye
Katılım
27 Ara 2007
Mesajlar
26
Puanları
1
Yaş
39
slm arkadaşlar ben köyde 55 kw asenkron motorla tarla sulaması yapıyorum.elektrikli sulamdada her yerde elektrik bulamadığım ve yeni bir dizel motoralmaktansa jeneratör almayı düşündüm kaç kw lık bir jeneratör almalıyım ve karlı olurmu? yumuşak yol verme ile çalıştırıyorum...
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Kardeş 70 KVA lık dizel jeneratör rahatlıkla isteğine yanıt verir..
marka istersen AKSA markasını öneririm..Adamlar çok iyi bu işte..kolay gelsin..
 
fiyat nedir acaba karlı olurmu fikir verirsen memnun olurum arkadaşım
 
dizel bir su pompası alman daha mantıklı olur çünki daha verimli olur kolay gelsin
 
jeneratör seçerken start akımına göre seçmelisiniz, yolvericiniz deki en büyük akım deyişimine dikkat edin, yinede jeneratör firmasından sorun. Ayrıca kullandığınız pompa, dalgıç pompamı bunu yazabilirseniz memnun olurum, kolay gelsin
 
hayır dalgıç deil salyongoz yani normal suyu dereden çekiyor
 
Sn.derinu,benim tahminime göre 90-100 kva dan aşağı jeneratör kurtarmaz.Bu işin maliyeti de umduğunuzdan çok olur.90 KVA JOONDERE MOTORLU AKSA 10.000 DOLAR.En iyisi uygun bir dizel motopomp almanız.Hele 2. el bulabilirseniz oldukça ekonomik de olur.Hatta elinizdeki pompanın elektrik motorunu çıkarıp yerine uygun bir dizel motor alıp akuple ettirirseniz en ucuz ve verimli tercihi yapmış olursunuz.Piyasada 2. el dizel motor sürüsü ile bulunuyor.Allah rast getirsin.
 
slm arkadaşlar !bir fabrikanın 55 kw asenkron motorunun yıldız üçgen panosuna ana dağıtım panosundan kablo çekmem lazım tavanın içinden mesafe 100 mt .kablo kesitim ne olmalı en az .biraz acil bir konu yardımcı olursanız sevinirim.
 
3*70 koblo yeter bence biz genelde bu kesitte kullanıyoruz bir sıkıntı yok
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,856
Kullanıcılar
449,991
Son üye
multiroots

Yeni konular

Geri
Üst