400kWa trafo

Verdiğiniz endekslere göre (sanırım 3.8.0 değerlerini ters verdiniz veya sayaç bozuk) hem indüktiften hem de kapasitiften cezadasınız.
Sn. Ertek68'in dediği gibi, dağınık bir tesiste kompanzasyonu kontrol etmek zahmetlidir. Ama sizinki gibi sabit kondansatörlerle uğraşmak daha da zahmetlidir.
Yorulursunuz bunun için ama kimseye de derdinizi anlatamazsınız.
En doğru çözüm, tek noktadan otomatik kompanzasyon yapmaktır. Ama bunu da yapma imkanınız yoksa eğer, en fazla yükün olduğu yerden otomatik kompanzasyon, diğerlerinden de eskisi gibi münferit kompanzasyon.

Sn. dinamik'in önerisine kulak verin derin ben aslında...



Hayır yok bu şekilde bir hazırlık. Hem niye kalksın ki?




Sanırım sn. ykp55'in sayacı köhler ve eski bir üretim.

faturada yazdığı gibi verdim ...
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Sn. ykp55, sayacınızın bozuk olma ihtimali yüksek. Çünkü 3.8.0 endeksiniz bir ayda değer yitirmiş. Acilen önlem alınız. Tedaşa bildiriniz. Fakat tedaşın bu endekse göre çoktan müdahil olması gerekirdi olaya...
 
teşekkürler arkadaşlar... tedaştan ekip gelecek ama ne zaman belli değil
 

Forum istatistikleri

Konular
128,399
Mesajlar
917,272
Kullanıcılar
450,292
Son üye
resulcelik68

Yeni konular

Geri
Üst