3 lü Avize bağlantı Yardım Lütfen

maykut

Üye
Katılım
16 May 2019
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
40
Mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım yeni aldığım 3lü avizeden resimde de göreceğiniz üzere 6 kablo çıkıyor anahtarım tekli eski tip, tavandan 2 kablo iniyor. Şimdi bu 6kablo tavandan inen 2 kabloya nasıl birleşir? Mavi renk 3 kabloyu birlestirip faza diğer kırmızı 3kabloyu da tavandan gelen diğer kabloya yapsam diye düşündüm cesaret edemedim.Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
20190516_165958.jpg
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
tavandan iki kablo geliyorsa dediğiniz gibi bağlanır ve hepsini birden yakıp söndürebilirsiniz..

bir elektrikçi çağırın düğmeden tavana kablo çeksin, duvarada ikili düğme ile değiştirsin, o zaman ister bir ister iki ister üç lamba yakabilirsiniz, başka türlü olmaz..
 
Teşekkür ederim benim için düğmeye basayım 3ü yansın yeter
 
kahverengi kabloları birleştirin tavandaki kablolardan birine bağlayın, mavileri birleştirip tavandaki kablolardan diğerine bağlayın. bunları yaparken enerjiyi kestiğinizden emin olun.
 
Teşekkür ederim ilginiz ve cevaplarınız için şimdi arkadaş benden gördü beğendi ancak onun tavanda 2 değil 3 kablo geliyormuş ONUN bağlantısını nasıl yapmalıyız?
 
ek iş olarak avize mi satsanız ne yapsanız, sizin zevkiniz iyiymiş beğenenler var baksanıza başarılı olursunuz sanki
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,961
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst