29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aksi

Site Yetkilisi
Yönetici
Site Yetkilisi
Katılım
26 Eyl 2008
Mesajlar
1,887
Puanları
472
Yaş
40
Ortaçağ karanlığından muhasır medeniyetler seviyesine çıkmamızı sağlayan en büyük adım olan Cumhuriyetimizin 87. Yılını en içten dileklerimle kutluyorum.

"Benim naçiz bedenim elbet birgün toprak olacaktır, ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır!" Mustafa Kemal Atatürk.
 
tüm türk milletinin cumhuriyet bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.
 
Bu gün,bir vatanım varsa
Bu gün,bir bayragım varsa
Bu gün,ezanımı duyabiliyorsam


GURURLUYUM,ÇÜNKÜ CUMHURİYET ÇOCUĞUYUM.

TÜM KONTROLKALEMİ ÜYELERİNİN CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLARIM...
 
Tüm Kontrolkalemi camiasının en büyük bayram olan cumhuriyet bayramı kutlu olsun.

Ne mutlu TÜRKÜM diyene...
 
Ortaçağ karanlığından muhasır medeniyetler seviyesine çıkmamızı sağlayan en büyük adım olan Cumhuriyetimizin 87. Yılını en içten dileklerimle kutluyorum.

"Benim naçiz bedenim elbet birgün toprak olacaktır, ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır!" Mustafa Kemal Atatürk.

Ne alaka ortaçağ karanlığından muasır medeniyetler seviyesine çıkmak:?
Hepimiz cumhuriyet bayramını kutluyor ama bu ortaçağ karanlığı derken hangi zaman kast ediliyor acaba:?
3 kıta ya adaletle hükmedilen dünya barışının sağlandığı fransa kralını yolladığı bir mektupla ikaz eden Osmanlı'dan bahsetmediğinizi farz ediyorum.
Biz Türklerin tarihinde ortaçağ karanlığı yoktur olmamıştır olmayacaktır.Lütfen tarihimizi iyi yargılayalım::(
 
Dünya'ya hüküm sürmüş Osmanlı İmparatorluğu'nun dağılmasıyla çok zor durumlara düşmüş;kültürsüzlüğün, eğitimsizliğin, fakirliğin, sömürünün, iç-dış mihrakların oyunlarının hat safhaya gelerek ortaçağ karanlık dönemine girmiş ve bu dönemden alnı ak-pak çıkmış bir milletin evlatlarıyız... Kanımızla kurduğumuz 17. devletimizin Cumhuriyetle yönetilişinin 87. yıl dönümünde, bizleri bugünlere getiren başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüzü ve onun silah arkadaşlarıyla birlikte, şehid olan tüm askerlerimizi, anne babalarımızı ve tüm efradımızı rahmetle anıyorum. İyi ki vardınız, iyiki şuan TÜRKÜM! Sizlerin sayesinde! Rahmetle anıyorum bu uğurda savaşan ve gözünü kırpmadan canını veren ecdadımızı...
 
Son düzenleme:
Artık Cumhuriyet dönemine saldırı amaçlı yazılan yorumlardan çok sıkıldım sanki biz başka bir tarih yaşadık sanki tarikat şeyhleri matbaa günah diye 300 yıl geriye götürmedi bizi, sanki avrupa bilimsel buluşlar peşinde koşarken yeni silhlar geliştirirken topraklarımızı kılıçla mızrakla savunmaya çalışıp topraklarımızın %65 ini kaybetmedik, sanki kaputulasyon vere vere avrupanın sömürgesi olmadık, sanki kendine halife diyen bir zat ingilizlerle anlaşıp savaşmadan ülkeyi İngilizlere vermeye çalışmadı, sanki bağımsızlık mücadelesi veren Mustafa Kemal Paşa ve arkadaşları hakkında damat ferit paşa hükümeti ile halife İngilizlere ve Yunanlara karşı savaşmaya başladıkları için ölüm fermanı yayınlamadı, sanki vatanını kan emici emperyalistlerden kurtarmaya çalışıyor diye Mustafa Kemal Paşa için dinden çıktılar katli farzdır diye fetva yayınlanmadı.

Burası Türkiye Cumhuriyeti ve bunu herkesin içine sindirmesi gerekiyor. Şark kurnazlığı ile Cumhuriyetimiz, Mustafa Kemal ve diğer milli değerlerimiz hakkında geliştirilmeye çalışılan küçük düşürücü, itibarsızlaştırıcı ve değersizleştirimeye yönelik her türlü zoraki iftirayı kökünden kazıyacağımı açıkça söylüyorum. Bunun bir daha uyarısı da olmayacaktır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,260
Mesajlar
916,278
Kullanıcılar
450,082
Son üye
feritkvl14

Yeni konular

Geri
Üst