200/5 akım atrafosunun çıkışındaki 5amperi 0-20ma nasıl cevirebilirim?

Arkadaşım epey bir zaman geçmiş ama Kırıcı,Değirmen,Yem Pelet makinelerinde kullanılamk üzere Yüksek güçlü motorların besleme üniteleri için benim böyle bir üretimim (72X72 kutuda dijital göstergeli) var ve sahada yaklaşık 2 yıldır (200 adet) çalışıyor eğer hala ihtiyacın varsa gönderirim test edersin eğer işine yararsa kullanabilirsin.İyi çaışmalar dilerim.
*****@gmail.com
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
arkadaşım, eğer istediğin motorun durumuna göre 0-20ma arasında bir çıkış elde etmekse bunun için özel röleler var ama yok sınırları özellikle istiyorum diyosan, yani ben 90 amperde 1, 135 amperde 20 ma görmek istiyorum diyosan bunu ancak PLC yazılımıyla yapabilirsin.iyi çalışmalar..
 
0-5 A' i 0-20 mA yada 4-20 mA yada 0-10 V çeviren transmitterlar var .
Ondan kullanarak çözebilirsin sorunu.
 
tek fazı için akım trafosu kullanıp akım trafosunun s1 ve s2 uçlarını akım dönüştürücü veya çeviriciye verip 4....20mA e çevirip alıcıya bağlayabilirsin ekstra işlemlere gerek yok
 
0-5 a ... 4-20ma transducerler ile yapabilirsin. WM veya Klemsan da böyle ürünler mevcut.
 
arkadaşlar mesaj 2007 yılında yazılmış siz yeni cevap yazıyorsunuz :)

o tarihten bu yana kim öle kim kala
 
syn enezli kardeş senin derdine derman olacak cihaz 80 amperde 1 mA 145 amperde 20 mA dönüştürecek bir konverter lazım sana hani dedin ya + - %5 onun toleransları ile birlikte bu cihazı isteğine göre yapıolar. Termostat | Otomasyon - Enda.com.tr buradan yardım alabilirsin. iyi çalışmalar
 
Konuya başka bir bakış getirmek amacıyla ve her ikisi de TÜRK malı olduğu için klemsan yada emko markalarını fazla düşünmeden önerdim. Klemsanın bu iş için ürettiği transmitterler mevcut. 0-5 Amper girer 0-10 V 0 veya 4-20 mA .... alır istediğinizi yaparsınız. EMKO daha farklı üreticinin dahi düşünmediği uygulamaları yapabilme olanağına sahipsiniz bu işi de yapabileceğini tahmin ediyorum. Daha başka Türk malı cihazlar da önerebilirim konu fazla karışmadan ve EMKO ile bu işin nasıl yapılabileceğini zorlamaya çalışacağım. Bu uygulamada da başarılı olursak yukarıda bahsettiğim bu ve benzer uygulamalar için %40-50 çözüm sağlanır cümlesi daha fazla anlam kazanır sanırım.

Değerli üyeler,

Klemsan otomasyon ürünlerini Klemsan Elektrik ve Elektronik linkinden inceleyebilirsiniz.

CT35-VC 0-1/0-5 A akım dönüştürücü liste fiyatı 160 TL

Soru ve görüşleriniz için lütfen iletişime geçiniz.

tel: 0 212 2225200
[email protected]

İlginize teşekkür ediyoruz.

Klemsan Elektrik ve Elektronik
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,856
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst