Elinizde düzgün ölçü aletleri varsa: bu videodaki gibi iç dirençlerini hesaplayarak sağlıklı olup olmadığını anlayabilirsiniz.elimde 10 -15 adet kadar 18650 lityum pil var ölçü aleti ile ölçünce voltaj veriyor ama yüzde yüz sağlam olduğunu nasıl anlarız ? iç dirençleri kaç ohm olmalı bunların ??
ustam bunu izledim çok teferruatlı iş bu devamlı bu işi yapanlar bu cihazı kullanıyor daha pratik oluyor bende alacam :Elinizde düzgün ölçü aletleri varsa: bu videodaki gibi iç dirençlerini hesaplayarak sağlıklı olup olmadığını anlayabilirsiniz.
kapasiteleri 2000 mah 2800 mah 3.7 voltKapasitelerini görmen bilmen gerek bunun için deşarj yapan cihazlardan temin wtmen akıllıca olur. Bu şekilde fabrikanin üzerinde yazdigiyla senin elde ettiğin atadindaki farkla sağlıklı mi değil mi yorumlaman daha rahat olur
evet bu cihazı biliyorum pil işi yapan çoğu kişide var youtubede vdeosunu izledim güzel cihaz ustam bir bakalım mal aldığım firmada varsa alalım teşekkür ederim..Liitokala lii500 marka pil test cihazı var bende. Ölçümleri nor-testte yapıyorum. Sonuçlar doğruya yakın çıkıyor. Piyasa da şu ara pek bulunan bir cihaz değil.
https://www.pilpaketi.com/liitokala...wuAvYjHHNTzoz6id9IKGN9t-2AHIk8sXyr802A3CdLVtB