18 btu timberg split klima arizasi

Abim boylemi kurulmasi lazim..Yani burda gorukuyor dis unite yukarida oldugunda kalin boruda halqa yapilmis
 

Ekli dosyalar

  • split.jpg
    split.jpg
    63.9 KB · Görüntüleme: 23
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Yilmaz dostum,

Soyledigin gibi kalin borudanda azot verilebilir azot yuksek basincli ve debili oldugu icin cok farkedecegini sanmiyorum. Biz cok daha kalin borulari temizliyoruz sorun yok.

Evet inceltici sivi kullanilabilir. Aseton hic dusunmemistim eskiden r11 kullaniyorduk artik bulunmuyor. Bir kere kuru temizlemecide kullanilan karbon tetra klorur kullanmistik. Tehlikeli gazlar. Elbette emniyeti elden birakmamak lazim.

S konusu soyle dusunun onunuzde bir yükseklik var mesela 2 metre bu yukseklige direk cikmak mi kolaydir yoksa bu iki metrelik yukseklige arada 1 metreye basamak koyup basamaga basarak iki kademede cikmak mi kolay olur. Bu yag kapanida ayni mantik.
R11 olmadigi icin dogru. Kisa boru temizleme oldugu icin aseton iyi olur . Tavziun yada tiner bakir borulardaki kaynak noktalarini inceltir ve kacaga neden olur. Yag kapani sart zaten senin soyleigi gibi bencede sistem de yag var. Ayni sekilde salon tipi karlanma yapiyirdu sadecw azotla baya yag cikardim. Kompresoredw yagini degistirdim bir sikinti olmadi. Azotda yeterli gelwbilir

Sent from my GT-N7100 using KontrolKalemi.Com Mobil mobile app
 
Ben 300 kW sogutma kapasite civarinda bir cihazin kondenserini tinerle temizleme gafletinde bulundum. Tiner malesef ucmadi ve kac tup azot kullanmak zorunda kaldim.

Sistem yikanacaksa mutlaka kolay buharlasan bir likit kullanilmali.
 
Selamlar
Qaz kac psi olmali abim?
Hemde dun gitdim kumandadan dereceyi 23 aldim karlama olmadan soyutmaya basladi.amma 18-19 yapinca karlama basliyor.musteride daha soyuq olmasini istiyor.merak etdiyim 23de neden karlama yapmiyor.onda da kompressor islem yapiyorda??
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,189
Mesajlar
915,718
Kullanıcılar
449,957
Son üye
sezercakmak

Yeni konular

Geri
Üst