Inohom Blok.jpg

Sistemin blok şeması. Ino-Ccu1410 io kontrol modülleri ile sistemin kontrolü yapılmaktadır. Sensörler, anahtarlar vb. girişler, yüklenmiş olan map haritasına göre yorumlanarak çıkışlara bağlı olan aydınlatma, panjur, sulama, alarm, ısıtma vb. sistemleri kontrol etmektedir. CCu kontrol modülüne bağlı Ino-Mit IR vericiler ile ortamda bulunan klima, tv vb. uzaktan kumandalı cihazlar kontrol edilmektedir. Mini Server bütün sistemin yöneticisi olup aynı ağda bulunan Ccu io kontrol modülleri, Mit IR vericiler, IP kameralar ve internet üzerinden uzaktan erişim sunucusu ile haberleşmektedir. Lokal ağda bulunan access point ile hem internet bağlantısı sağlanmakta hemde sistemin kontrolü yapılmaktadır.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
cok güzel calısma olmus ellerinize saglık.İşallah aksesuarlarıda üretirsiniz.Başarılarınız devamını dilerim.
 
Senaryo anahtarları ve dokunmatik anahtar gibi tamamlayıcı ürünler satış için kesinlikle önemli, özellikle bayanlar bu ürün grubunun şıklığı nedeniyle akıllı ev sistemleri hakkında olumlu görüşe sahipler. Hatta sistemin kontrol yetenekleri bu ürünlerin yanında ikinci planda kalıyor. 2016 3.çeyrek itibariyle bu ürün grubunu satışa sunmayı planlıyoruz.
 
İyi gunler anlattımlarınız için cok tesekkurler bende bu akıllı ev işine basladım bende kablolu sıstem uyguluyorum theben ve vikonun modullerini kullanıyorum programlama ıcınde ets 5 programını kullanıyorum.Acaba sızın modullerınız ve anahtarlarla ilgili fıyat ve kullanım hakkında bılgı alabılırsek sizle calısmayı dusunubılırız.mail adresim:*************@gmail.com
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba,
Sistemin devreye alınması için özel bir program kullanmıyoruz, parametreler ile sistemin kontrol mantığı tanımlanıyor. Touch panel tarafında da durum benzer yapıda, sistem database içeriğini lokal server üzerinden çekerek gerekli kontrol menülerini ve sayfaları oluşuyor, yani ayrıca programlamaya gerek kalmıyor. Özelden mail adresinizi ve iletişim bilgilerinizi gönderirseniz size daha detaylı bilgi verebiliriz.
 
Aradan 4 yıl geçmiş, geri besleme yapma şansınız var mıdır sistemle ilgili?
 
Sistem güzel , para demek
Diger
Kismen manual yaşamak gerekli fazla rahatlık iyi değildir .
Deprem oldu telefon kaput elektrik su yiyecek barınma için birbirimizi yeriz
Fazla rahata alışan ne yapacak .
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,304
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Geri
Üst