İş arayan var mı?

Katılım
10 May 2008
Mesajlar
84
Puanları
1
Yaş
37
Bu ilanım pek eleman arayanlar forumu kurallarına uyan cinsten değil, o yüzden burada açıyorum. Bir mühendislik şirketinde işe girdim, şirketin işleri de yerinde. Git gide de işleri artacak. Ama ben piyasada çalışmaya uygun olmadığım yönünde karara vardım. Zaten yüksek lisansım kayıt olarak donuk faziyette bekliyor, bahar dönemi devam etme kararı aldım ben de. Yani akademisyen olmak için çalışacağım.

Çalıştığım şirketin işleri artıyor, ben çıkarsam da işleri yeni bir eleman bulana kadar aksayabilir. Ben de yerime geçmek isteyecek proje çizen, yeni mezun mühendisler de olabilir, kişiler burada varsa diye yazıyorum. Bu ay sonu gelecek ay başına doğru işten çıktığımı söyledikten sonra ben, acil eleman ihtiyacına girecekleri için başvurulanı büyük ihtimal hemen işe alırlar. Proje ve şantiye ile ilgilenmek isteyen kimse var mı? E-mail bırakanlara detay verebilirim.
 
Email adreslerinizi bırakmaya mı çekiniyorsunuz, vasıflara uyan kişi mi yok, herkesin işi mi var anlayamadım doğrusu.

Kendi email adresimi veriyorum, isteyen varsa ayrıntıları vermem için buradan benle iletişime geçebilir.

[email protected]
 
cok yardimseversiniz asiri derecede ondan dolayi yazan yoktur saniyorum :eek:
 
cok yardimseversiniz asiri derecede ondan dolayi yazan yoktur saniyorum :eek:

Yardımseverlikle alakası yok, sadece beni işe alan kişiyi düşünüyorum. Ne de olsa işlerinin aksama ihtimali benim suçum olur, ama yeni dönemde okula döneceğim. Bir hafta içinde çıkıyorum, iyi bir iş imkanını kaçırmak istiyorsanız siz bilirsiniz.
 
Sayın bluephoenix konuyu serbest konular bölümüne değil eleman arayanlar bölümüne açmanız gerekiyordu. Ayrıca bölüm kuralları gereği ilan ile ilgili daha detaylı bilgi vermeniz gerekiyor.
 
Hocam maaş nekadar? onu yaz bi de ona göre başvuralım..
 
Bu ne ya. Arkadaşın biri insanlarla resmen dalga geçiyor.işin niteliği yok. yerine adam arıyor. olacak iş değil. yöneticiler görmüyormusunuz böyle gerçekdışı ilanları.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,885
Kullanıcılar
450,000
Son üye
ozproje46

Yeni konular

Geri
Üst