çamaşır makinesi seçimi

system16

Üye
Katılım
21 Şub 2009
Mesajlar
308
Puanları
1
merhaba arkdaslar.. camasar makınelerınde iyi werım saglayan SESSİZ bi makina önerebilirmisiniz?
 
siemens çamaşır makinesini önerebilirim ben 5 yıldır kullanıyorum çalıştığını bile bazen fark edemiyorum.
 
Çamaşır makineni banyo içersinde çalıştıracaksan banyo dışında bir yere koyma şansın yoksa sessiz çalışacak diye full elektronik bir makine almanı tavsiye etmem. Banyo içersinde oluşan su buharı zamanla makinenin kartlarına hasar veriyor. Ayrıca büyük ebatta kirli çamaşırın içine küçük ebatta kirli çamaşırlar attığında dönme esnasında vuruntu yapıp dengesiz yükten sistemi durduruyor çok hassas anlayacağınız. Tabiiki parada kararda sizin.
 
beyaz eşya secerken o marka ürünün şikayetlerine bir göz atmanızda fayda var diye düşünüyorum. şikayetle ilgili siteyi biliyorsunuzdur. ben kendim biraz araştırdıktan sonra orjinal alman bosch aldım kullanıyorum gayet memnunum.
 
Benim çamaşır makinam, bulaşık makinam, buzdolabım bosch marka. Hepsinden çok memnunum. Çamaşır makinasının sesini ancak kapıyı açınca duyabiliyorum.
 
alman malı bı marka var mile yanlış degılsem yazılışı oyleydı zaten okunuşta öyle dunya üzerinde o makınalar kadar sağlam bı makıne ne duydum nede gördüm gerçi sadece bi kere tamirata gelmişti :) ama ustalarımdan öğrendiğim kadarıyla bu marka çok sağlam
 
bosch markayı öneririm çok pahalı bir makina alma.Bazı makinalarda yok bilmem kaç devir yok şöyle yok böyle özelliği var diye uçuk rakamlar istiyorlar.Makinada önemli olan yıkama kapasitesi düşük enerji tasarrufu yani A+ gibi özelliklerdir gerisi fazladan para vermekten öte değildir
 
Bosh sıemens.profilo servisinde calışmaktayım bu ürünlerin hepsi kalite fakat ne kadar özelliği coksa okadar arıza sebebi olur.özellği az bir makinadan şaşma asla.
 
miele dünyanın en sağlam makinalarındandır evimde aeg var cokta memnunun
 
kesinkikle aeg derim ama karar senin sonra bize gönül kırgınlığın olmasın bu beyaz eşya işi satıcıları da söylüyor biraz şans işi. ben bosch dolap aldım son teknoloji inanın bir bardak soğuk su bile içemedim :)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,210
Mesajlar
915,837
Kullanıcılar
449,989
Son üye
veyselknkc

Yeni konular

Geri
Üst