Üyelerimizin Kullandığı Cep Telefonu Modelleri Nedir?

yunusx

Katılımcı Üye
Katılım
1 Kas 2007
Mesajlar
878
Puanları
56
kullanmış olduğunuz cep telefonu modelini nedir arkadaşlar?

Benim cep telefonum E63 evden işten her yerden foruma göz atıyorum.
 
2 yıldır samsung j700 kullanıyorum ama bende artık heryerden internete girebileceğim bir telefon almak istiyorum şimdilik aklımda Nokia C3 var gibi.
 
Telefon olarak Sony Ericsson W205 kullanıyorum. Ekstra özelliği yok. Adı üstünde telefon! Baz istasyonlarının el verdiğince sesimi direkt olarak duyuramayacağım biriyle konuşmama yarıyor. Aslında bunun için Nokia 3310 da iş görür. Neden bir cihazdan bu kadar çok şey bekliyoruz bilmiyorum. Sürekli büyüyen bir piyasa ve ufacık çocuklar birbiriyle model konusunda yarış halinde. Ama o yaştaki çocuğa zararını anlatamıyoruz tabiki. Ben herşeyin amacına uygun kullanılmasından yanayım. Fotoğraf çekmek için telefon almam mesela. Kim ne derse desin o kaliteyi veremez. İsterse 50mp olsun lens olmadıktan sonra işimi görmez. Eğer çok yoğun bir iş adamı değilsem ve bulunduğum her yerden internete girmem gerekmiyorsa Wi-Fi,Wireless,GPRS gibi özelliklerine de gerek yoktur. Müzik tutkunları için de ayrı bir pazar var. Ben kaliteli müzik dinlemek istediğim için telefonumda bu özelliğin de bulunmasına gerek yoktur.

(Fotoğraf için FujiFilm yarı profesyonel makinam var. Müzik için Ipod Touch kullanıyorum. İnternet için masaüstü bilgisayarım her işimi görüyor. Gerektiğinde netbook derdime çare. Eğer çok ihtiyacım olursa ve ufak şeyler peşinde koşacaksam Ipod Touch wireless-wi-fi özelliği işimi görüyor.)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,775
Kullanıcılar
449,980
Son üye
shield325

Yeni konular

Geri
Üst