1993 Yıldız Teknik Elektrik Mühendisliği mezunuyum.
Konserve sektöründe 14 yıldır çalışıyorum, daha önceki işyerlerimde hem mekanik hem elektrik tüm Bakım benim sorumluluğumdaydı, bu yüzden konserve sektörüyle teknik tüm sorulara açığım, şu an çalıştığım yerde elektrik bakım sorumlusuyum.
Herkese iyi çalışmalar dilerim.
 
96 end.mes.lisesi mezunuyum,1675m2 alana kurulu 105 otel odası,193 apart dairesi,34 villa ve şirket genel merkezinin bulunduğu golf sahasında teknik servis elektrik şefi olarak çalışmaktayım.Bina otomasyonu,saha sulama otomasyonu,ısıtma-soğutma ve bunun yanında bir dünya kıl tüy denebilecek işlerle uğraşmaktayım.
 
95 eml elektrik bölümü mezunuyum. kuşadasında 5 yıldızlı bir otelde teknik servis şefi olarak çalışıyorum. elektrikle çalısan tüm makina ve cihazların bakım ve tamiratları (yıkama -kurutma vs. gibi) , york chiller merkezi klima cihazı mekanik arıza- bakımları ve panel program kontrolleri, yani kısaca büyük bir otelde bulunan bütün cihazların ve sistemlerin tüm arıza ve bakımlarıyla ilgileniyorum. birde otel sahiplerinin "bunu yapmasak olurmu, yada ucuzundan alalım, yada daha iyidir o 1-2 sezon daha idare eder" demeleri ve bende onların haksız ve hatalı oldugunu dilimde tüy bitene kadar anlatmaya çalısıyorum :)
 
İstanbul da yasıyorum .Bina kontrol ve endüstriyel kontrol sistemleri üzerinde bakım onarım yapıyorum. Haydarpasa Oto.Kumanda ve İstanbul üni.MYO end.elektronik mezunuyum
 
2006 Elektrik Bölümü mezunuyum,manisa 313 elektrik aydınlatma ve güvenlik sistemleri firmasında 3 yıldır tekniker olarak çalışıyorum,tesisat projeleri,tesisat muayeneleri,kompanzasyon,otomatik kumanda ve güvenlik sistemleri üzerinde aktif olarak çalışıyorum..
 
herhang bir yerden mezun olamadık :)
Elektrik Tesisatı otomasyon kontrol Bilgisayar alt yapı ve elektronik güvenlik sistemleri konusunda calışmaktayım.
Su an ki piyasa şartlarında Kendi firmamı işletmeye çalışıyorum.
(İSTANBUL)
 
Konya-Akşehir MEDAŞ ta koordinatör olarak çalışıyorum.
 
1992 yılında mesleğe çıraklıktan başladık ALLAHcc lutfetdi kendi işimizi kurduk istanbulda faaliyet göstermekteyiz. market,inşaat,tekstil,ağırlıklı olmak üzere elektrik tesisat plan proje işleri yapmakatyız.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,292
Mesajlar
916,493
Kullanıcılar
450,122
Son üye
sokur53

Yeni konular

Geri
Üst