Çok İlginç Bir Arıza.

Bana kalırsa Sayın Şef ilk aşamada sürekli dalgalanan (tirbün) den dolayı bir enerji olduğu için yanmayabilir
yada duylarda problem olabilir .
Sayın Miryo.
Sistemde sürekli dalgalanan bir enerji yok. Tamam, aküler şarj olurken türbinden gelen voltaj sürekli değişebiliyor, fakat invertör aküye bağlı olduğu için en az 24 v. olan aküden sabit bir voltaj çıkıyor ve 220 v. ac. olarak kullanıyorum. Zaten akü voltajı 22 volta düştüğünde invertör otomatik olarak sistemi kapatıyor. Duylarda bir problem yok. Avizenin tüm kablolarını elden geçirdim. Zaten avize daha yeni bir avize.

Lambaların markasını hatırlamıyorum. Ev sahibi önceden alıp takmış. Ben türbin takmadan önce küçük bir jeneratör kullanıyordu. Gerçi sormadım ama jeneratörle çalışırken aynı sorunu yapmıyor olabilir.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
LANDLİTE markasını ben de kullanmıştım. İyi ışık veriyor fakat şebekedeki parazitler bu lambayı etkiliyor. Mesela dekobaj çalıştırmıştım lamba bozuldu aynısından yedek taktım dekobaj tekrar çalıştığı anda bu lamba da bozuldu.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,196
Mesajlar
915,751
Kullanıcılar
449,973
Son üye
sfc16

Yeni konular

Geri
Üst