Çalışma Saati

Sanki özel bir ürün üretmeleri lazım çünkü gösterge 99 saatten fazlasını gösteremiyor ya da ben öyle düşünüyorum. Birde bu cihaz iş makinesinin çalıştığını nasıl anlayacak? Bir şekilde iş makinasının çalıştığının bilgisinin alınması lazım. Operatör koltuğunun altına tetikleme koyulsa bu sefer iş makinası çalışmazken de sayaç işler. Yani bu iş makinasının ciğerleriyle bir şekilde uğraşılması lazım. Madem ciğerleriyle uğraşılacak akü uçlarına bağlanacak bir karşılaştırma devresiyle iş makinasının çalışıyor bilgisi alınarak arduino üzerine basit bir kodlama ile bu işlem hallolunur. İş makinasına zarar gelmeme garantisi mi? Orasına kimse garanti vermez.​
 
Son düzenleme:
Merhaba üstad,
Bu firma bir Amerikan firması, bir arkadaşım onlardan ürün almıştı ve firmanın yaklaşımından çok memnun kalmıştı. Takdir edersiniz ki, işini iyi yapanlar açısından herhangi bir taahüt söz konusu değil. Veya "yazıya dökülmemiş" taahüt diyebiliriz.
İstiklal marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy şöyle demiş:
Dinleri var işimiz gibi, işleri var dinimiz gibi.
Yani, dürüstler ve herhangi bir teknik engel yoksa her türlü desteği veriyorlar. Neticede kendi ürünlerini satıyorlar ve alıcının memnuniyetini önemsiyorlar.
Ancak dikkatimi çekti konu sahibi pekte peşine düşmedi henüz. Yoksa bu işi yapan, yani, iş makinalarının "önleyici bakımında" kullanılan timer ve programlar ile desteklenen çözümler konusunda birçok firma var.
sıkıntı yok üstadım fakat ürün özelliklerine baktığımızda cihazın kabiliyeti net olarak belirtilmiş. üreticinin yetmediği yerde standart süreyi de arttırabiliriz gibi bi taahhütünü göremeyince sorma ihtiyacı duydum.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,765
Kullanıcılar
449,978
Son üye
food_eng_1952

Yeni konular

Geri
Üst