yumurta üzerine tarih yazmak istiyorum

Detaylı dökümanları da varsa eklerseniz sevinirim.



jetStamp | English dowland ederseniz bilgileri bulursunuz özelden adres verirseniz size katalogta gönderirim
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Birde inkjet cihazlarıyla mürekkeple yazmayi düşün derim daha ucuz bir yöntem
 
Kartuşla yazan bir makine isterseniz baskı yapacağınız adet çok önemli zira bu ürünlerde adet ne kadar fazla olursa fiyatları çok çüzzi rakamlarla oynuyor.Dilerseniz Telefonla da bilgi verebilirim.satıcı değilim kesinlikle.Sadece bu makinelerin kurulumunu ve programlamasında 3 yıl kadar çalıştım oradan biliyorum.kartuşlu modeller yazım yapacağınız yumurta adetine göre max 6 min 1 yazma kafalı olmak üzere sınıflandırırlır.Violünüzün standartları balirleyici faktördür.
 
yumurta üzerine yazabileceğiniz sitemde makinaların coğu yurt dısından gelmektedir. ve pahalı makinelerdir. yerli üretim kartuşlu ve baskı maliyetleri gayet düşük makinelerin üretimini yapan bir firma var. web sitesini vereyim konu ile ilgil ibilgi alabilirsiniz.

Yumurta Markalama Makinesi
 

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,733
Kullanıcılar
449,965
Son üye
Pentium55

Yeni konular

Geri
Üst