Patlamış Gazlı Kesici Fotoğrafları

arkadaşlar geçmiş olsun diyorum allah beterinden korusun bende olaya bir boyutta katkı vermek istedim olan olmuş fakat bu patlayan kesici sf6 gazlı kesici bunu bakımcı arkadaşların Bakım yaparken bu malzemelere el sürmemeleri gerekir tüm parçalar kansorojen içermekte bu sökülen malzemenin bir şekilde kullanılan malzemeyle birlikte imha edilmesi gerekir bu konuda çok önemli iyi çalışmalar.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Vallla gerçektende geçmiş olsun.Allah hiçbir meslektaşımın başına böle seyler vermesin yaşatmasın...
 
kesicilerin bakımı markasından daha önemli. bu sektörde bahanelere imkansızlıklara boşvermişliklere tolerans yok. her şeyin standartı belirtilmiş uyalım kimseyi üzmeyelim.
 
arkadaşa büyük geçmiş olsun. Bu gibi durum ile karşılaşmamanın yolu kesiciyi lokalden kapatmamaktır. Tabi uzaktan kontrol yoksa, imkanlar dahilinde düzenek hazırlayıp mümkünse uzaktan kapatmak. İkinci bir konu belki başka bir arkadaş bahsetmiştir ama bende tekrar hatırlatayım dedim. SF6 gazlı kesicilerde patlama sonrası gaz toz partiküllerine dönüşür ve bu partiküller kanserojen maddedir. Lütfen böyle bir hücrede çalışmak zorunda kalırsanız iyi bir maske kullanıp giydiğiniz eşyaları evinize yıkamaya götürmeyip sağlam bir poşetle izole edip atın. kullandığınız aletleri de malzeme çantanıza koymadan önce bol su ile yıkamayı ihmal etmeyiniz.Eğer şartlar uygun ise çalışmaya başlamadan önce hücreyi de bol su ile yıkayınız.
 
Og prafodur ları kimse kullanmıyor ama bu tür aşırı gerilim arızalarını önlebilir. Biz samsunda 3 haziran ve 25 haziran arası istatistik tuttuk bu tarihler arasında hava yağışlı idi bu süre ilçeler de 25 akım tr , 4 kesiçi vs. Değiştik bu arızların % 60 sebebi yıldırım yani aşırı gerilimdi.dağıtım trafolarını saymıyorum prafodurun önemi daha iyi anlaşılmıştır umarım..
 
ben yedaş çalışanıyım bizim dağıtım merkezimdede kesici patladı ama fotorafını çekmeyi korkudan unutmuşum.çok dikkat etmek lazım
 
bu elimsan kesiciler hep aynı şeyi yapıyor , normalde kesiciyi manuel kurarken devreye girmemesi lazım, mekanik arıza elimsan kesicilerde çok oluyor.Firmanın bu tür arızalarda gelip inceleme yapması gerekir.
 
bu elimsan kesiciler hep aynı şeyi yapıyor , normalde kesiciyi manuel kurarken devreye girmemesi lazım, mekanik arıza elimsan kesicilerde çok oluyor.Firmanın bu tür arızalarda gelip inceleme yapması gerekir.

evet aynı şekilde ben de elimsan kesicinin yayı kurma aşamasında besleme yaptığına şahit oldum.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,196
Mesajlar
915,753
Kullanıcılar
449,974
Son üye
umitseyhan

Yeni konular

Geri
Üst