Kompanzasyondan Vaz Geçmek Ne Kadar Doğru

Arkadaşlar bilgiler için tş ederim.Sanırım bu bilgiler ışığı altında bende kompanzasyondan vazgeçme fikrini unutmaya başladım.Çünkü banada artık mantıklı gelmiyor.yinede başka bir fikri olan varsa lütfen yazsın.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
yorumları okudun en mantıklısı vazgeçmemek yeni kurulan bir tesis olsaydı neysede ama kompanzasyonu olan ve faturaları ona göre çıkan bir tesisin kompanzasyonu iptal etmesi sorun çıkaracaktır
 
Bildiğim kadarıyla kompanzasyon şartı ,tedaş aktif olmayan ancak harcanan enerjiyi bedelini belli bir güçten sonra kondansatör beslemesi yaptığı için sizden talep eder.Değerler tutmağında oranlar 0.20ye0.15 den geçmediği sürece cezaya girmezsiniz.Zaten varsa kaldırmanıza gerek yok.eğer tutturmada sorun yaşıyorsanız RG3-12C/CS model takabilirsin trifazeye çok hassas uygun kondansatörde takarsan sorun yasamazsınız.
 
Hangi ilde olduğunuzu belirtin eğer bulunduğunuz ile bakan bir yetkilimiz var ise gerek röle seçiminde gerekse pano başında yardımcı oluruz.İyi çalışmalar dilerim
 

Forum istatistikleri

Konular
128,249
Mesajlar
916,173
Kullanıcılar
450,060
Son üye
ali karaöz

Yeni konular

Geri
Üst