Kompanzasyon Takip Ücreti

aliempi

Üye
Katılım
17 Nis 2008
Mesajlar
71
Puanları
1
Yaş
50
merhaba arkadaşlar kompanzasyon takip ücretini nasıl belirleyecegiz aylık kaç para alınır takiplerden
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Sn.aliempi ,takip ettiğim işletmelerden herhangi bir ücret almıyorum.Şuanda takip ettiğim yerler kendi yaptığım yerler.Kendi yaptığım yerlere 2 yıl tam garanti veriyorum.Buna malzeme ve reaktif ödememe dahil.Yalnız kendimin yapmadığı bir işletme gelirse,sistemi inceler gerekli revizyonu yapar,sistemi yoluna sokar, bu vesile ile emeğimin karşılığını alır ve sistemin ömrüne göre ücretsiz takip ederim.Velhasıl takip ücreti bana ters geliyor.Başka arkadaşların 40-50 ytl aylık takip ücreti aldıklarını biliyorum.Benim ücretsiz takip ettiğim sistemde malzeme değiştirilmesi gerektiğinde malzeme bedeli ve montaj ücreti talep ediyorum.
 
4 sene önce 50 ytl alıyordum,arızalarda işçilik almıyordum malzemeyide kendisi alıyordu.Ve ceza ödememe garantisi vermiştim:))))) küçük bir dokuma atölyesiydi,cezaya girdi1 yılda aldıgım ücreti geri verdim:)))
 
Eğer cezaya girmeme garantisi veriyorsanız günlük takip etmelisiniz. Tabii ki günlük olarak müşterileri dolaşmak çok maliyetli olabilir. Örneğin, müşteri 40 km uzaklıktaysa gibi. Bu durumda oranları internet üzerinden cihaz haberleşmesiyle takip etmek ve müşterilerin panolarını sanal olarak gezmek daha mantıklı. Ayrıca bu sistemler kendini 1-2 ay içerisinde amorti ediyorlar. Yol masrafları ve zaman kaybını düşündüğümüzde internet üzerinden haberleşebilen cihaz ve kompanzasyon rölelerini tercih etmekte yarar vardır.
 
isikotomasyon ' Alıntı:
4 sene önce 50 ytl alıyordum,arızalarda işçilik almıyordum malzemeyide kendisi alıyordu.Ve ceza ödememe garantisi vermiştim:))))) küçük bir dokuma atölyesiydi,cezaya girdi1 yılda aldıgım ücreti geri verdim:)))
Abi ben bu olaya katıla katıla gülersem kusura bakmazsın değil mi :)))))
ben kendi çalıştığım iş yerinde her gün 2-3 kere takip ediyorum.Normal gidişhattına göre 3 bin ytl den aşağı ceza gelmez.Durumu düzeltmek için gerekli cihazları almıyorlar.Sürekli sabit grup cosq ayarı işi götürüyorum.Bana ekstra para vermiyorlar(bne olsam ben de vermem) teşekkür etmiyorlar(ben olsam ederim),ayrıca moralimi bozacak şeyler yapıyorlar,ta ki istifa etme noktasına geldim.
 
Sn.m-usta-fa ,seni anlıyorum.Allah sabır versin.Sakın unutma altın çamura düşmekle değerini kaybetmez.Kara gün kararıp kalmaz.Bu işler rızık işleridir.Rızık Allah 'a mahsustur.Zaten bizlere kalsa herhalde birbirimizi aç bırakırdık.Sen kendini sürekli geliştir.Doğal olarak daha iyi iş ara ve cesur ol.İnan kaybeden sen olmazsın.Senin kıymetini bilmeyenler kaybeder.Maalesef ülkemizde durum böyle senin pozisyonunda çok insan var.Allah hepimizin yolunu açık etsin.
 
arkadalşar yorumlarınız için tşk bizim buralarda işçilikler çok düşük benimde kendime ait bir işyerim var bulundugumuz yer muglanın bir ilçesi bir daire tesisat işçiligi 100-150 ytl yapılıyor 3.tene çok degerli çalışanım var allah onlardan razı gelsin toprak diye tuttuklar altın olsun çok çalışmamız gerekiyor gece gündüz ama dedimya piyasamız çok düşük şimdi işlerde kırık herkes işleri baltalıyor herkese hayırlı işler
 
75-150 ytl arasi bakiyorum. 40-50 ye 3 yil Önce bakiyordum
 
sayın tknsyn çok teşekkür ederim.Kalp kalbin aynasıymış.Sen bana bakınca kendini gördün herhalde ki beni kıymetli bir altın olarak tanımladın.Ama şu da var ki kimse vazgeçilmez değildir.Dilerim ki ben buradan ayrılırsam benden iyisini bulurlar.İyi günler
 
Arkadaslar eger 27 yasimiza kadar dirsek curutup anne babamizdan harclik alarak okuyorsak, bunun bir karsiligi olmali...Bilgiyi paraya donusturme katsayisi direkt yasamimiza yansiyan bir faktor...Ki zorla alinan bir para degil...
Garantinizi verirsiniz, ayrintili hesap sunarsiniz ve fiyatinizi soylersiniz...Musteri kabul eder veya etmez...Bilgi ve emegin bir karsiligi olarak para talep edilmesini dogru buluyorum...Cunku bilgi ve emek, sevdiklerimize ayirmamiz gereken zamandan vazgecerek edinilen bir sey...Kolay gelsin
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,851
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst