Sayaç kapasitif yazıyor.

Evet LUN 23 modeli

Şu an kompanzasyonu iptal ettim. Ama yinede kapasitif yazmaya devam ediyor.
Sayacınızı değiştirin,başka model veya başka marka sayaç takın. Forum da bu sayaç modeli ile konu açılmıştı bakabilirsiniz.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
kabloların çok olmasından kaynaklanır. led li aydınlatmada reaktif kapasitife yazar. çözümü ben yapıyorum. istersen cepten arayabilirsin. 05058177681
Sistemde bulunan bütün kondansatörleri devre dışı bıraktım. Yine takip ettim 6 gün sıkıntı olmadı. 7.gün yine yüksek şekilde kapasitif yazmış. Bu işlemi sadece geceleri yapsa diyeceğim, geceleride yapmıyor. Ne zaman yaptığınıda göremiyorum. Geceleri iş yerinde çalışan bir buzdolabı ve 8 kameralı kayıt cihazı var. Şimdi bazı arkadaşlar kameralara veya güç kaynağına bağlayacak ama bunu her gün yapmıyor. Sayaç bu değerleri bir yerlerde toplayıp toplumu yazıyor bunları çözemedim. Başına böyle bir olay gelen varmı acaba.
Kabloların kapasitif etki yapması noktasına itirazım yok ama koyu cümlenin izahatı ne olabilir sayın @osman42osman ?
 
sayaçta arızalı ölçüm yapabilir. tedaşla görüşün ve sayacınızı değiştirin. bide böyle deneyin. 5-6 gün normal gidipte 7 nci gün kapasitif birden fırlıyorsa bu sayaçtan olma ihtimali yüksek.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,734
Kullanıcılar
449,967
Son üye
Gokhanttu

Yeni konular

Geri
Üst