Hiz kontrol cihazları

YGK

Üye
Katılım
23 Tem 2008
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba arkadaŞlar,benİm elİmde atv11 hiz kontrol var,ben bu cİhazi motor Üzerİnde kullandim,İlerİ gerİ yaptiriyorum,ama benİm sorum bu cİhaz elektrİk kesİntİsİnde tekrar kaldiĞi yerden ayni yÖne tekrar nasil ÇaliŞtirabİlİrİm,otomatİk olarak.bu cİhazlarin bÖyle bİr ÖzellİĞİ varmi.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
merhaba arkadaşlar
sevgili YGK atv11 cihazlarının otomatik restart özelliği kısmen vardır
sürücünün manualine baktığımda application function menu "Fun" altında automatic restart "Atr"yes seçilirseaktif olur ancak sadece belli hatalardan sonra restart yapabilir bunlar inverter yüksek sıcaklık hatası,yüksek akım,motor aşırı yük,yavaşlamada yüksek voltj,yüksek voltaj,hat faz hatası ve yüksek akım hatalarıdır veardından hız referansı ve dönüş yönü bilgisi gerektirir.
yani manualden benim anladığım elektrikler komple kesilirse tekrar çalıştırmak için sürücü dışından normal çalıştırma prosedürü ile çalıştırabilirsiniz.
saygılarımla
 
kalıcı bir anahtar kullanırsan elektrikler geldiğinde tekrar kaldığı yerden devam eder.
bağlantısı +15 ortak lı1 ileri lı2 geri :D
 
yunusx arkadaşımızın dediği gibi kalıcı bir anahtar veya pako şalter kullanırsan sürücü tekrar kaldığı yerden çalışmaya devam eder.Fakat burada bir diğer nokta: Enerji kesilmelerinde hız kontrol cihazının otomatik olarak çalışması, iş güvenliği açısından tehlikeli olabilir.İnsanın hiç aklına gelmeyen bir durum, başına gelebilir.Enerjinin tekrar gelmesinden sonra hız kontrolü yeniden çalıştırmak en sağlıklısıdır.
 
Hız kontrol cihazları konusunda kendimi geliştirmek istiyorum yardım edecek veya yönlendirecek arkadaşları bekliyorum...
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,189
Mesajlar
915,720
Kullanıcılar
449,957
Son üye
sezercakmak

Yeni konular

Geri
Üst