buz dolabının motorumu arızalı ?

Hakkını ara bence onlardan kaynaklı bi sorun gibi
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
merhabalar. dün evde olmadığımdan dolayı dolabı kapıya bıraktılar. akşam eve alıp taktım çalıştı. az önce servis müdürü ile görüştüm yardımcı sargı yanmış termik role vs değişti filan dedi. bugün eski motoru biryere gösterecektim olmadı. yarın gösterip ona göre servise ödeme yapacağım. motor durumunu yazarım. bakalım ne diyecek ler
 
enteresan biz olsak yeni motor takardık parasını almazdık yanık motoru fabrikaya postalardık...
 
bugün fırsat bulup motoru bir yere gösterdim. sonuç hiç sürpriz olmadı arkadaşlar motor sağlam ! servis ile görüştüm haala olmaz öyle şey diyor. yardımcı sargısı yanmış bir motor o şekilde anlaşılmaz diyor. monofaze buzdolabı motorunda yardımcı sargının olmayacağını bir şekilde anlattım. sanırım anladılarki İÇİNİZDE ŞÜPHE KALMAMASI İÇİN ÜCRET İADESİ YAPACAĞIZ dediler. bu işlerden anlamasak gitti 400 lira. yazık .
 
Hem yanlış teşhis koyuyorlar hemde üste çıkmaya çalışıyorlar. Evet şüpheleniyorum arkadaş diceksin bu gibilerine. Geçmiş olsun.
 
geçmiş olsun onu kompresör yaparsın onu piknik tüpünü depo yaparsın tamam...
 
Kurbanı kendiniz kesiyorsanız kompresör ... :) şaka bir tarafa sessiz kompersör yapan arkadaşlar oldu ücreti iade almanıza sevindim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,196
Mesajlar
915,754
Kullanıcılar
449,974
Son üye
umitseyhan

Yeni konular

Geri
Üst