Zaman Rölesi

xmanxman

Üye
Katılım
9 Kas 2008
Mesajlar
71
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar öncelikle merhabalar ve iyi çalışmalar.Otomatik kumanda konusunda zayıf olduğum için soracağım soruya yardım ederseniz çok sevinirim.Sorum şu;220V dan beslenen bir anahtarı günde 4 yada 5 defa 6-10 sn arasında açacak bir zaman rölesi varmıdır.Gürültülü bir ortamda çalıştıracağımız için elektronik kart olmadan zaman rölesi ile yapılabilirmi diye düşündüm.Fazla pahalı olmadan Marka,model vb. şekilde zaman rölesi önerebilirmisiniz.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
entes mcb 50 kullan ıyı bır cıhaz problemını cozer ıstedıgın zaman aralıklarında programla
 
Entes sm 9 da olur. Daha ucuz yollu. Sorununa Entes çözüm olur.
 
24 saat dilimli zaman saati de kullanabilirsiniz..
 
dijital programlı bir zaman saati lazım sana...
rezervli olsun elektrik kesilince problem olmaz.
entes ,legrant ,siemens zaman saatleri olabilir.
 
astronomik zaman saati ile istediğiniz gün ve saatte ayar yapabilirsiniz. 6-10 sn çalışma için ayrıca bir zaman rölesi bağlamanız gerekir çünkü astronomik zaman saatleri 1 dk aralık ile programlanır.
 
bahsettiğiniz günde 4-5 kez in zaman aralıkları eşit ise inter rr vdu zaman rölesi ile olur 30 tl. tabi enerji kesintisi sorun olacaktır.
 
Sıemens logo kullanabilirsin istediğin zaman programı değitirebilirsin
 

Forum istatistikleri

Konular
128,203
Mesajlar
915,802
Kullanıcılar
449,984
Son üye
riki35

Yeni konular

Geri
Üst