YG işletme sorumluluğu belgesi almalı mı?

burakoli32

Üye
Katılım
2 Ağu 2018
Mesajlar
2
Puanları
1
Merhaba meslektaşlarım,
2017 Elektrik Elektronik Muhendisligi mezunuyum. Henüz iş tecrübem yok.. İş ilanlarında cogunlukta 3 yıl-5yıl gibi tecrübeler aranıyor..bu konuda mağduruz Bunun yanında nerdeyse ilanların 1/3'ünde YG işletme Sorumluluğu belgesi olan şartlarını görüyorum. İşe girme olasılıgımı artırmak icin bu belgeyi almak istiyorum fakat mesleki deneyimim olmadığı için tedirginim.. Elbet her işin sorumluluğu var ama isletme sorumlulugu araştırdıgım kadarıyla daha buyuk sorumluluk veriyor. Tavsiye eder misiniz? Olumlu/olumsuz konularda tavsiyelerinizi bekliyorum.
İyi forumlar..
 
bence hazir vakit varken al.oyle bir an gelir lazim olur pisman olursun tipki benim gibi.yg belgem olsaydi ako daydim simdi.
 
Tüm imza yetkilerine de sahip olsan güzel olur. 1kW vs.
 
Tüm imza yetkilerine de sahip olsan güzel olur. 1kW vs.
1kv üstü yetki icin fark derslerini universitede almıştım. Ancak tam yetki icin EMO'dan elektrik SMM belgesi almam gerekiyor sanırım. Fırsat olursa bunu da takip edeyim öneriyorsanız..
Peki bu belgelerle iş bulmam kolaylaşır mı? Dagıtım sirketlerinden baska nereleri önerirsiniz?
 
Eğer enerji sektörü ile ilgilenecekseniz elbette yarar sağlar.Hele enerjisa gibi şirketler istiyorsanız.Lakin referans (Dayısız) zor oluyor benim etrafımdan duyduğum kadarıyla :)
 

Forum istatistikleri

Konular
127,954
Mesajlar
913,890
Kullanıcılar
449,604
Son üye
baba pero

Yeni konular

Geri
Üst