YG İşletme Sorumluluğu Semineri

wipeoutx

Üye
Katılım
13 Ara 2006
Mesajlar
289
Puanları
1
Yaş
38
Selamlar arkadaşlar,bu seminerin sonunda sınav yapılıyor,acaba önceden girenleriniz varsa nasıl bir sınavdır detaylıca bilgi verebilirse çok sevinirim.İyi günler
 
Daha önce bu sınava girdim. Emonun verdiği seminerden bahsediyoruz herhalde. Sınav eğitimin son günü yapılıyor ve seminerde anlatılmayan ne varsa soruluyor. Eğer önceden bir bilginiz yoksa sınavda zorlanabilirsiniz. Ama sorulan her sorunun yanıtı dağıtılan kitapcıkda mevcut :))
 
slm wipeoutx

ne oldu girdinmi sınava ,eger girdiysen neler soruyolar sınavın icerigi hakkında paylasım yaparsan sevinirim..
 
Sınavdan önce eğitim sırasında yaşanan zaman sıkıntısı vb. nedeniyle değinilmesi gereken çoğu konu anlatılmadığını belirteyim önce.Sınava gelirsek de çoğunlukla her elektrik mühendisinin gözünü kapalı biçimde cevaplayabileceği (zor sorular da mevcut ama mesleki yardımlaşma( :) ) olduğundan sorun olmuyor) türde.Verilen kitapçığa biraz göz atarsanız rahatlıkla geçersiniz.
 
Arkadaşlar selamlar.Bir otomasyon şirketinde 10 yıldır otomasyon müh. olarak çalışıyorum.Şirektim kapandığı için fabrikada işe başlayacağım.Benden YG işletme sorumluluk belgesi istediler. EMO dan eğitimi alacağım fakat kaygım sınav ile. 10 yıl önce almıştım YG ve enerji iletimi derslerini.Haliyle kullanılmadıkça unutuldu.Forumlardan anladığım kadarıyla zor bir sınavmış. Ama yinede her elk. müh geçer deniyor sınavı kitapçığı güzelce okursa. Daha detaylı bilgi verebilirmisiniz sınav ile ilgili? Wipeoutx sizce sadece kitapçık yeterlimi? sınav kaç dakika ve kaç soru? hesap makinesine ihtiyaç oluyormu?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,245
Mesajlar
916,141
Kullanıcılar
450,052
Son üye
Fatihkaya00

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst