Yeni proje çalışması

Katılım
1 Haz 2018
Mesajlar
31
Puanları
1
Yaş
34
Arkadaşlar merhaba yeni açtığim www.elektriksozluk.com sitesinde elektrik elektronik ve otomasyon konularında düzenli ve kaliteli içerikler üretmeye çalışıyoruz. Bu süreçte kaliteli içerikler üretebilecek gönül yazar arkadaşlara ihtiyacımız var. Konuyla ilgilenen arkadaşlar [email protected] adresinden iletişiwww.elektriksozluk.comm kurabilirsiniz
 
Son düzenleme:
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Hayırlı olsun. Multi konu olmuş ama. Kaliteli düzenli hizmet üretecek iddiasında olanlar için bir ikilem.
 
Aynı içeriğe sahip 2 konuyu aynı anda açmanızın hoş olmadığını belirtmek istemiştim. Düzenli bir içerik sunmaya talip olanlardan beklenmemesi gereken bir davranış şekli bence. Tekrardan hayırlı olsun.
 
Teşekkürler. Amacım kötü değil. Farklı düşüncelere sahip kişiler e ulasmam gerek
 
Oncelikle siteniz hayirli olsun.bu meslege gonul vermis olanlarin temelden pratige kadar faydalanabilecegi bir platform olur umarim.
Not:sitenizin linkini duzeltirseniz iyi olur.ilk merak edip tiklayanlar icin hayal kirikligi olmasin derim.
http://www.elektriksozluk.com/
 
Yazımdan kaynaklı yanlış bilgiler mevcut sitede.
 

Ekli dosyalar

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    4 KB · Görüntüleme: 13

Forum istatistikleri

Konular
128,118
Mesajlar
915,147
Kullanıcılar
449,822
Son üye
hamidettin

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst