yardımınız gerek ustalar.

by_mci

Üye
Katılım
11 Mar 2010
Mesajlar
30
Puanları
1
Yaş
34
kömürlüğümde sürekli bir elektrik kullanımı gerek. ordaki elektrikte apartmanın elektriği nasıl bir sistem uygulayarak kullandığım elektriğin parasını yöneticiye verebilirim?
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Süzme saat tak elektrik bedelini hesapla tüketim değeri ile çarp ver en basit yolu bu

HTC DESIRE
TOYOTA COROLLA 1.6XEI SW
 
bana kalırsa ortak kullanımı iptal et kendi elektrigine bagla ben öyle yaptım.sıkıntı kalmıyor.tabiki baglantı yapmak müsaitse benim sigorta kutusuyla kömürlük arasında sadece duvar vardı.
 
kömürlük veya depo ait olduğu dairenin elektrik ve su tesisatına bağlı olması gerekir projede açıkca belirtilmesi gerkir.
tapuda daire ve kömürlük veya depo olarak gözüküyorsa elektrik projesinde de dairenin bir bölümü olarak gözükür.
tapuda ve projede gözükmüyorsa kaçak yapıdır yapacak birşey yoktur.
 
aynen o zaman süzme sayaç takarsın gelen faturadan düşülür abonelik istemez.
 
mesajlar için çok teşekkür ederim
 
Ayrı abone lazım.Süzme sayaca izin verileceğini sanmıyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…