Yapay Sinir Ağları

yusuforal

Üye
Katılım
13 Tem 2008
Mesajlar
17
Puanları
1
Yaş
35
Yapay sinir ağları
kocaeli üniversitesi elektrik mühendisliği
daha sonra sunum eklenecek
 

Ekli dosyalar

  • YSA_YUSUF ORAL_.pdf
    440.1 KB · Görüntüleme: 1,839
çok yararlı bir çalışma ama boşta kalmasın lütfen üzerine gidelim
 
segili arkadaşım emeğinesağlık... birşey eklemek istiyorum arkadaşlar insan vicudundaki sinirleri elktrik kablosu gibidüşünün insan vicudu elektrik enerjisiyle vücut organlarıyla beyin elektrik sinyaleriyle haberleşiyo ve insan beyni 1sn de 1.000.000 işlemi çok çok rahatlıkalyapıo ve senfarkında olmadan sinirler yardımıyla ellerine veya kollarına iletiyo veya vicudundaki hereahgi bir bölgesinde ki bilgiyi çok hızlı birşekilde beyine iletiyo
 
ysa lar ve bulanık mantıkla ilgili iki sorum var tekrar konu açmadan buradan sormak istedim.

Ödev olarak bulanık mantıkla ilgili görsel bir programlama dilinde program yazmam gerekiyor bunun için hangi dil uygundur? Mesela c++ da yazmak istesem orada verilen fonksiyonların grafiğini nasıl çizdireceğimi bilmiyorum. Ayrıca box lardan fonksiyonu seçmem gerekiyor.

Diğer sorunda matlab hakkında. matlab içinde fuzzylogic toolbox u çalıştırmak için matlabın üzerine ayrıca yüklemem gereken bir kütüphane v.s varmı? sadece matlabı yüklemek yeterli gelmiyor.
 
Sürekli "rakamlarla konuş" empoze edildiği için bulanık mantık bırakmadılar bende.Emeğinize sağlık
 
Yok canım bulanık mantık sadece rakamlarla konuş değildir, bulanık mantık bilgisayara belki bulanık geldiği için bu şekilde adlandırılmıştır, ancak insan mantığına gayet basit gelen bir konudur.
 
konuyu ogrenmek ıcın dokumanlar paylasırmısınız .teskkrler . ve konu tam olarak neyı anlatıyor ogrenmek ıcın nerden baslamak gerekıyor
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,901
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst