Yıldız'dan üçkene geçerken üçken kontaktörü devreye girip bırakıyor...

degerli kardeşim senin sorunun devrendeki hatadan dolayı olan bir hata eger yıldızdan üçgene geçiş anını kontak korumalı yapıyorsan kontaktör kontaklarını kontrol et eger zaman rolesi ile yapıyorsa zaman rolesi kontagında sorun var yada sistem üzerinde gevşek uç var saygılar
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
manyeto kardes kumanda devresinde faz koruma varmi varsa kontagini iptal et ,le bir dene
 
arkadaşlar manyeto arkdasımızın dedıgı gıbı gerılım dusumunden kontaktor ve zaman rolesı etkılenıyor olabılır.ücgen kontaktorunde zaman rolesını muhurleyen kontak kullanıldı ıse ve halen boyle yapıyorsa gerılım dusumunu goz onune almak lazım ama gerılım dusumu yoksa bu olay baglantılar dogru ıse hatalı magzemeden de kaynaklanıyor olabilir.Fabrika ortamında hic boyle bir olay ile karsılasmadım.
 
sayın meslek taşlarım sizden ricam yıldız üçgen kumanda devresini gönderirmisiniz ve anlatımlı şimdiden teşekkürler
 

Forum istatistikleri

Konular
128,206
Mesajlar
915,817
Kullanıcılar
449,985
Son üye
sSait Başdaş

Yeni konular

Geri
Üst