yüksek gerilim imza yetkisi ?

rcpbrl

Üye
Katılım
24 Ağu 2013
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
32
arkadaşlar ben elektronik mühendisliği bölümünden yeni mezun oldum. yüksek gerilim için imza yetkisi almak istiyorum. Elektrik mühendisi yetkilerine en kolay nasıl sahip olabilirim. elektrik mühendisiliğinden yüksek lisans yapsam olurmu yada sadece fark derlerini alarak elektrik elektronik mühendisi olabilirmiyim ?
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Merhaba

Benim bildiğim fark derslerini almanız yeterli. Emoya da bir sorun isterseniz.

İyi günler.
 
3 tane ders istiyorlar transkriptte.yanılmıyorsam güç sistemleri analizi ,elektrik makinaları ve yüksek gerilim teknikleri.derslerin adı farklı olabilir üniversitelerde ama içeriği önemli.mühendisler odasının anlaşmalı olduğu bazı üniversiteler var.yaz okulunda ya da sezon içinde bu dersleri alabiliyorsunuz üniversitelerden.
yüksek lisans yapabilirsiniz ama bu dersleri almazsanız yine de vermezler belgeyi
 
elektronik mühendislerinin 1kv ve üstü smm belgesi alamıyorlar diye biliyorum.
DOĞAN__ beyin verdiği linkte de
  • Elektrik Mühendisi veya Elektrik-Elektronik Mühendisi ünvanlı olmak, Elektrik-Elektronik Mühendisi ünvanlı olanların eğitimden önce not durum belgesi (transkript) incelenir ve uygunsa eğitime katılabilirler.
ifadeleri yer almaktadır.
 
elektronik mühendisi alamaz ama elektrik- elektronik mihendisi alabilir 3 tane elektrik dersi alması koşulu var zaten şuan butun üniler bunun bilincinde ve derleri veriyorlar
bende elektrik- elektronikçiyim aldım .
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,856
Kullanıcılar
449,991
Son üye
multiroots

Yeni konular

Geri
Üst